EM-kisat lähestyvät – katsomoihin saadaan yleisöä?

Huuhkajien kannattajat Paulus Arajuuri em-kisat tyhjät katsomot

Jalkapallon EM-kisat lähestyvät. Vielä leijuu paljon kysymysmerkkejä katsojien pääsemisestä katsomoihin, mutta tänään on jälleen tullut uusia lukuja mukaan spekulaatioihin.

Jalkapallon EM-kisat lähestyvät päivä päivältä. Kisat ovat suomalaisittain äärimmäisen mielenkiintoiset ja historialliset, kun Huuhkajat on ensimmäistä kertaa kisoissa.

Edelleen on kuitenkin paljon kysymysmerkkejä ilmassa sen suhteen, miten suomalaiset ja muut jalkapallofanit pääsevät kisoja seuraamaan. On spekuloitu siitä, että pelataanko jalkapallon EM-kisat ilman yleisöä vai saadaanko katsomoihin ottaa esimerkiksi puolet kapasiteetista.

Mainos alkaa:

Tänään tulleiden alustavien lukujen mukaan katsomot eivät ammottaisi ainakaan tyhjyyttään kisoissa. Alustavasti näyttäisi siltä, että Kööpenhaminassa pelattaviin otteluihin otettaisiin 25% kapasiteetista sisään ja Pietarissa pelattavissa otteluissa katsomot olisivat puolillaan.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen täältä.

Suomalaisittain olisi tietenkin valtava pettymys, mikäli sukupolvien ajan odotettuihin kisoihin ei olisikaan pääsyä katsomoihin. Kisojen alkuun on kuitenkin vielä varsin hyvin aikaa ja paljon ehtii vielä tapahtua.