El Clásico edessä viikonlopun helmenä

Espanjan Supercup El Clasico

Tänä viikonloppuna on tarjolla tuttuun tapaan iso kattaus eurofutista. Suurimpana helmenä tämän viikonlopun kattauksessa on El Clásico.

La Ligassa mestaruustaisto käy äärimmäisen kuumana. Ottelumäärät on kärjen osalta tasattu ja pisteiden vertailu on tehty helpoksi.

Kärjessä edelleen on Atletico Madrid, jonka peli on aivan sekaisin tällä hetkellä. Ero takana tuleviin Barcelonaan ja Real Madridiin on kaventunut ja sarjakärki voi vaihtua jo tänä viikonloppuna. Atletico putosi Mestarien liigasta neljännesvälierävaiheessa.

Toisena on tällä hetkellä toinen viikonlopuna El Clásicon joukkueista, Barcelona. Barçan ero Atleticoon on enää yksi piste. Myös Barcelonan urakka Mestarien liigassa on tullut päätökseen.

Kolmantena sarjassa on Real Madrid. Realin ero paikallisvastustajaan on kolme pistettä. Real jatkaa taisteluaan Mestarien liigassa, se on tällä hetkellä Liverpoolia vastaan suosikki jatkamaan välieriin.

Tämän viikonlopun El Clásicossa riittää siis panosta. Atletico Madrid pelaa sunnuntaina oman ottelunsa Real Betisiä vastaan, joten on hyvin mahdollista, että kärkipaikka vaihtuu ainakin hetkellisesti.

Kumpikin joukkue on pelannut La Ligassa viime aikoina hyvin. Kauden ensimmäinen Clásico La Ligassa päättyi Camp Noulla Realin 3-1 -voittoon.

Huomenna tullaan näkemään ehkä koko kauden seuratuin yksittäinen seurajoukkueiden välinen jalkapallo-ottelu. Voittajalle on luvassa aimo harppaus kohti mestaruutta, häviäjä joutuu tekemään suuren urakan kohti mestaruustaistoon takaisin pääsemistä.

El Clásico potkaistaan käyntiin huomenna lauantaina kello 22:00. Ottelun näyttää C More -palvelu.