Mestarien liigan välierät lähestyvät – mitkä joukkueet jatkavat neljän parhaan joukkoon?

Mestarien liigan Manchester City välierät puolivälierät Mestarien liiga Mestarien liigan pudotuspelit lohkovaihe käynnistyy tänään

Mestarien liigan välierät lähestyvät. Tänään ja huomenna pelataan puolivälierien toiset osaottelut, joissa ratkeaa mitkä neljä joukkuetta selvittävät tiensä neljän parhaan joukkoon ja välieriin.

Mestarien liigan puolivälierät huipentuvat tänään ja huomenna toisilla osaotteluilla. Mestarien liigan välierät alkavat parin viikon päästä ja nähihin selviävät joukkueet selviävät tämän ja huomisen päivän aikana.

Tänään on luvassa kello 22:00 alkaen kaksi ottelua. Chelsea ja Porto kohtaavat toisensa neutraalikentällä Sevillassa, Pariisissa nähdään toinen osaottelu PSG:n ja Bayern Münchenin välillä.

Mainos alkaa:

Chelsea onnistui nappaamaan avausosassa 2-0 -vierasvoiton, joten se on todella suuri suosikki jatkamaan tästä parista.

Pariisissa luvassa on mielenkiintoinen kamppailu. Avausosa Münchenissä päättyi PSG:n 3-2 -vierasvoittoon, joten pariisilaiset ovat suosikki jatkamaan tästä parista. Pariisin iltaan ennakkosuosikkina otteluun lähtee kuitenkin Bayern München. Luvassa on taatusti jälleen kerran äärimmäisen mielenkiintoinen kohtaaminen viime kauden finalistien välillä.

Lue myös: EM-kisat lähestyvät – katsomoihin saadaan yleisöä?