Jalkapallon EM 2021 – Liput

EM-kisat 2021 liput pääsyliput

Jalkapallon EM-kisat 2021 käydään 12 eri maassa, joten faneille on tarjolla lukuisia ottelupaikkoja. Miten saat liput Huuhkajien peleihin tai muihin EM-kisapeleihin? Löydät kaiken tarvittavan täältä. Huomioi kuitenkin, että alla oleva informaatio on normaalitilanteen mukaista, joten maailmalla vallitsevan terveystilanteen myötä muutokset ovat hyvinkin mahdollisia.

EURO 2021 -liput – Näin saat Huuhkajien peliin tiketit

Jalkapallon EM 2021 -turnaukseen ei todellakaan ole helppo saada lippuja, joten fanit joutuivat tekemään täyden päivätyön naaratakseen itselle pääsyn EM-stadioneille todistamaan otteluita paikan päällä.

Suurin osa EM-kisojen lipuista arvottiin jo 2019, jolloin edes kisoihin selvinneet maat eivät olleet selvillä. Ihmiset saivat kuitenkin ostaa tietylle paikkakunnalle liput, joiden ottelu selvisi vasta myöhemmässä vaiheessa.

Joulukuussa puolestaan aukesi myyntiin jokaisen kisoihin selvinneen maan omille faneille tarkoitetut liput. Liput Huuhkajien peleihin olivat enemmän kuin himoittua tavaraa, mutta loppujen lopuksi suuri määrä ihmisiä onnistui lunastamaan tikettinsä. Myytyjen ippujen määrä vaihtelee luonnollisesti pelipaikan mukaan, sillä stadionin kapasiteetti ratkaisee myös myydyn lippumäärän.

Esimerkiksi Kööpenhaminassa sijaitsevalle Parkenille on tarjolla maiden kiintiöksi 5000 lippua., kun taas Lontoon Wembleylle jokainen maa saa peräti 12 000 lippua ottelua kohden. Suurimmalle osalle stadioneista on tarjolla 8000-10 000 lippua, joten se on varmaa, että jokaisessa ottelussa tunnelma on kohdillaan fanien toimesta – mikäli faneja vain pääsee riittävästi sisään terveysrajoitusten nojalla.

Yleiseen myyntiin lippuja ei tule, joten mikäli arvonta ei osu kohdalleen, niin ainoaksi vaihtoehdoksi jää matkustamaan paikan päälle ja yrittää stadionin ulkopuolelta löytää myynnissä olevia lippuja. Näitäkin on taatusti aina tarjolla, kun jotkut fanit ovat ostaneet aikaisessa vaiheessa liput otteluun, mutta oma maa ei kamppailussa lopulta pelaakaan.

Jalkapallon EM – lippujen hinnat

Hinnat vaihtelevat suuresti paikkakunnan mukaan. Esimerkiksi Bakun, Budapestin ja Bukarestin otteluihin on tarjolla lippuja halvimmillaan jopa 30 eurolla. Sen sijaan muissa kaupungeissa halvimmista alkulohkovaiheen lipuista joutuu maksamaan 50 euroa.

Bakussa, Budapestissa ja Bukarestissa kalleimmat liput kustantavat 125 euroa, joten näissä kolmessa kaupungissa pelien seuraaminen ei todellakaan tule kalliiksi.

Muissa kaupungeissa kalleimmista lipuista joutuu alkulohkovaiheessa kustantamaan 185 euroa.

Välierät ja EM-finaali nostavat lippujen hinnat tietysti täysin uudelle tasolle. Toisaalta näihin otteluihin on tarjolla myös maiden omille faneille muokattuja kannattajalippuja, jotka ovat hinnaltaan halvempia. Paikan päällä pelin seuraaminen tulee ilman kannattajalippuja kustantamaan kuitenkin 195-945 euron väliltä.

Liput: Baku, Budapest, Bukarest

Lohkovaiheen ottelut ja neljännesvälierät

Kategoria 3: 30 euroa
Kategoria 2: 75 euroa
Kategoria 1: 125 euroa

Liput: Pietari, Amsterdam, Bilbao, Rooma, Kööpenhamina, Dublin, Glasgow, Lontoo, München

Lohkovaiheen ottelut ja neljännesvälierät

Kategoria 3: 50 euroa
Kategoria 2: 125 euroa
Kategoria 1: 185 euroa

Puolivälierät ja kisojen avausottelu (München, Pietari, Rooma)

Kategoria 3: 75 euroa
Kategoria 2: 145 euroa
Kategoria 1: 225 euroa

Välierät (Lontoo)

Kannattajaliput: 85 euroa
Kategoria 3: 195 euroa
Kategoria 2: 345 euroa
Kategoria 1: 595 euroa

Finaali (Lontoo)

Kannattajaliput: 95 euroa
Kategoria 3: 295 euroa
Kategoria 2: 595 euroa
Kategoria 1: 945 euroa

Huomasithan, että sivustoltamme löydät myös jalkapallon EM 2021 -lohkot sekä turnauksen kaikki pelipaikat. Erikseen listattuna on myös Huuhkajat EM 2021 otteluohjelma sekä Suomen kokoonpano Euro 2021 -turnauksessa.