Suomen ottelut

EM-kisat 2021 suomen ottelut huuhkajat

Suomen ottelut EM-kisoissa ovat tietysti kesän kohokohta, joten ota aikataulut ja otteluohjelma tästä osiosta talteen, jotta olet television ääressä, kun Huuhkajat pelaa historiallisia EM-kisapelejä.

Huuhkajat – otteluohjelma ja aikataulut EM-kisoissa

Suomi pelaa alkulohkovaiheessa yhteensä kolme ottelua. Mikäli Huuhkajat selviää lohkossaan kahden parhaan joukkueen joukkoon, tai on lohkokolmosten vertailussa parhaimmistoa, niin pelit jatkuvat neljännesvälieriin. Tämän jälkeen ainoastaan voitoilla on merkitystä, koska tappio tietää turnauksen päättymistä.

Huuhkajien lohko ei todellakaan ole helppo, sillä Belgia on tällä hetkellä yksi maailman kovimmista futismaista, joten tasapelinkin nappaaminen olisi jättimäinen paukku. Tämän lisäksi lohkossa pelaa kaksi kisaisäntää, joten kotietu on vahvasti Tanskan ja Venäjän puolella, vaikkakin paikan päällä on varmasti paljon suomalaisia. Nämä pelit ovat samalla ne, mitkä ratkaisevat Suomen kohtalon. Ainakin toisesta on pakko onnistua nappaamaan voitto, mikäli haluaa elätellä haaveita jatkopaikasta. Sekään ei välttämättä riitä, joten vähintään neljä pistettä olisi melkein pystyttävä nappaamaan.

Suomen ottelut:

PVMKotivsVierasPelipaikkaTulos
12.06.2021 19:00Tanska TanskavsSuomi SuomiKööpenhaminax-x
16.06.2021 16:00Suomi Suomivs VenäjäPietarix-x
21.06.2021 22:00Suomi Suomivs BelgiaPietarix-x

Sivuiltamme löydät myös koko jalkapallon EM 2021 otteluohjelman sekä turnauksen lohkot. Myös Suomen joukkueesta pääset lukemaan lisää sivuiltamme löytyvästä osiosta.