Vihje EM-kisoihin: Sveitsi – Saksa | 23.6. klo 22:00

Vihje Hollanti Rasmus Schüller EM-kisoissa jalkapallo huuhkajilla huuhkajat markku kanerva jalkapallon huuhkajat bulgaria irlanti Jalkapallon MM 2026

Vihje EM-kisoihin tulee A-lohkon päätöskierrokselta, jossa Sveitsi ja Saksa taistelevat lohkovoitosta. Tässä pelivalinta otteluun!

Sveitsi – Saksa

(Vihje: Saksa @1.71 Epicbet)

Sveitsin ja Saksan välisessä ottelussa on panoksena lohkovoitto. Sveitsi tarvitsee voiton noustakseen kärkeen, kun taas Saksalle riittää myös tasapeli lohkovoittoon. Saksan jatkopaikka pudotuspeleihin on jo varma ja käytännössä se on sitä myös Sveitsillä, jolla on kasassa neljä pistettä.

Mainos alkaa:

Kumpikin haluaa taatusti voittaa lohkon, sillä kakkonen saa todennäköisesti vastaansa heti pudotuspelien avauskierroksella Italian. Kaikki tietävä saapasmaan vaarallisuuden yksittäisessä pelissä, joten tuo este halutaan kiertää lohkovoitolla. Saksan pelaaminen on ollut sen verran vakuuttava, että Sveitsikin voi olla isosti ongelmissa. Sveitsi on haasteena Saksalle alkulohkon kovin, mutta kisäisännän flow on sitä luokkaa, että tilille napsahtaa kolmas voitto.

Pelikupongille lähtee Saksan voitto, josta esimerkiksi Epicbet tarjoaa kertoimeksi 1.71.