Vihje EM-kisoihin: Espanja – Ranska | 9.7. klo 22:00

Vihje Hollanti Rasmus Schüller EM-kisoissa jalkapallo huuhkajilla huuhkajat markku kanerva jalkapallon huuhkajat bulgaria irlanti Jalkapallon MM 2026

Vihje jalkapallon EM-kisoihin tulee tiistaina pelattavasta ensimmäisestä välieräottelusta, jossa Espanja ottaa mittaa Ranskasta.

Espanja – Ranska

(Vihje: Espanja tekee ensimmäisen maalin @ 2.14 Epicbet)

Espanja ja Ranska kohtaavat toisensa ensimmäisessä jalkapallon EM-kisojen välieräottelussa, ja kamppailun voittaja etenee finaaliin joko Englantia tai Hollantia vastaan. Espanja on ollut toistaiseksi turnauksen vakuuttavin joukkue, kun taas Ranskalla on ollut suuria ongelmia maalinteon kanssa.

Mainos alkaa:

Pelin kuva tulee olemaan hyvin todennäköisesti selkeä: Espanja nappaa pallonhallinnan itselleen, ja se sopii Ranskalle oikein hyvin. Ranska pyrkii hyökkäämään vastahyökkäyksistä, mutta sille kelpaa 0-0-tilanne oikein hyvin. Espanjan hyökkäyspeli on toiminut kuitenkin läpi turnauksen loistavasti ja Portugalikin pystyi murtautumaan vaarallisille tekopaikoille Ranskaa vastaan, joten ennemmin tai myöhemmin Espanjan liukkaat hyökkääjät onnistuvat maalinteossa.

Pelikupongille kelpaa ”Espanja tekee ottelun ensimmäisen maalin” -kohde, josta esimerkiksi Epicbet tarjoaa kertoimeksi 2.14.