Vihje EM-kisoihin: Hollanti – Englanti | 10.7. klo 22:00

Vihje Hollanti Rasmus Schüller EM-kisoissa jalkapallo huuhkajilla huuhkajat markku kanerva jalkapallon huuhkajat bulgaria irlanti Jalkapallon MM 2026

Vihje jalkapallon EM-kisoihin tulee Hollannin ja Englannin välisestä välieräottelusta, jossa ratkaistaan finaalivastustaja Espanjalle.

Hollanti – Englanti

(Vihje: Englanti jatkoon @ 1.77 Epicbet)

Englanti ja Hollanti kohtaavat jalkapallon EM-kisojen toisessa välierässä, ja kamppailun voittaja etenee finaaliin Espanjaa vastaan. Englanti on saanut jälleen kerran kritiikkiä konservatiivisesta pelityylistään läpi turnauksen, mutta nyt jos koskaan siitä voi olla suurta hyötyä.

Mainos alkaa:

Hollanti on hyökännyt pirteästi koko turnauksen ajan, mutta Englannilta löytyy aseet oranssipaitojen hyökkäyspelin totaaliseen tylsyttämiseen. Englannilta löytyy enemmän laatua sekä avauskokoonpanosta että vaihtopenkiltä, joten ennemmin tai myöhemmin Englanti pystyy rakentamaan tarvittavat paikat ottelun voittamiseen.

Englanti ei ole esittänyt turnauksessa vielä ihmeellisyyksiä, mutta se saattaa hyvinkin pelata kisojen parhaan pelinsä välierässä. Pelikupongille kelpaa Englannin lopullinen voitto, josta esimerkiksi Epicbet tarjoaa kertoimeksi 1.77.