EM-finaali huipentuu veikkauskisaan – palkintopotissa huimat 10 000 €!

Copa America EM Futishuuma EM-finaali

Jalkapallon EM-finaali on ohjelmassa sunnuntai-iltana, kun Espanja ja Englanti taistelevat mestaruudesta Berliinissä.

Mukana EM-turnauksessa on enää kaksi maata, joten kaikkien katseet kääntyvät sunnuntaina klo 22:00 Berliinissä pelattavaa finaaliin. Mestaruudesta taistelevat koko turnauksen ajan vakuuttavasti pelannut Espanja sekä jatkuvasti kritiikin alla porskuttava Englanti.

Gareth Southgaten miehistö ei ole missään vaiheessa saanut kehuja esityksistään, mutta siitä huolimatta joukkue vain porskuttaa peli toisensa jälkeen jatkoon. Vaikeuksia on matkan varrelle sattunut runsaasti, sillä jo Slovakia meinasi pudottaa Englannin jatkosta. Myös Sveitsi vei ottelun aina rankkarikisaan asti, mutta nämä vaikeudet Englanti selitti ja eteni jatkoon. Välierässä maa kaatoi puolestaan Hollannin viime hetken maalilla 2-1.

Mainos alkaa:

Espanja puolestaan pudotti välierässä Ranskan lukemin 2-1. Maa lähtee finaaliin hienoisena suosikkina, sillä onhan Espanjan pelaaminen ollut häikäisevää aina ensimmäisestä pelistä lähtien. Varsinkin hyökkäyksessä pelaavat Nico Williams ja Lamine Yamal ovat pelanneet sensaatiomaiset kisat. Vieläkö nuoret miehet saavat koneesta parhaan irti vai kuittaako Englanti kolmen vuoden takaisin finaalipettymyksen Euroopan mestaruuteen?

EM-finaaliin on tarjolla veikkaukisa, jossa palkintona on peräti 10 000 €. Tarkoituksena on veikata mestari sekä avausmaalin tekijä. Koko palkintopotti jaetaan oikein vastanneiden kesken. Lue lisätiedot veikkauksesta täältä!