EM-kisojen ja Copa Américan finaalivisa – palkintopotissa 10 000 euroa!

jalkapallon pudotuspelien finaalivisa

EM-kisat ja Copa América huipentuvat sunnuntaina, kun ohjelmassa on molempien turnausten finaalit. Finaalivisassa jaossa on 10 000 euroa.

Kahden suuren turnauksen finaalit ovat ohjelmassa sunnuntaina. Mestaruuden ratkaisevat pelaajat laittavat nimensä ikuisiksi ajoiksi historiankirjoihin, joten käsillä on merkittävä päivä.

Englanti ei ole koskaan historiansa aikana voittanut Euroopan mestaruutta, joten ainakin maan kohdalla ollaan lähellä ihan kiistattomasti täysin poikkeuksellista voittoa. Englanti pelasi kolme vuotta sitten EM-finaalissa, mutta tuolloin Italia vei pidemmän korren rankkarikisan päätteeksi. Tuosta kokemuksesta pystyy varmasti ammentamaan oppia tulevaan finaaliin.

Mainos alkaa:

Espanja on voittanut mestaruuksia, mutta ne tuli aikaisemman kultaisen sukupolven kanssa. Tältä uudelta sukupolvelta ei vielä tänä vuonna odotettu menestystä, mutta joukkue on yllättänyt kaikki. Otteet ovat olleet fantastisia, joten ei ihme, että maa on hienoinen suosikki finaaliin.

Viikonloppuna ratkaistaan myös toisen maanosan mestaruus, kun Copa Américan finaalissa kohtaavat Argentiina ja Kolumbia. Hallitseva maailmanmestari Argentiina lähtee suosikkina finaaliin, mutta Kolumbia ei ole helppo rasti selvitettäväksi. Voittaako Lionel Messi jälleen yhden pokaalin vai jysäyttääkö Kolumbia yllätyksen?

Sunnuntain huimiin finaaleihin on tarjolla visa, jossa pääpalkintona on peräti 10 000 euroa! Löydät lisätiedot kilpailusta täältä!