Karmaiseva moka – järjestysmies lanasi Portugalin Goncalo Ramosin pelin jälkeen

järjestysmies lanaa Goncalo Ramosin

Portugalin Goncalo Ramosin osalta Turkki-ottelu päättyi ikävään yllätykseen, kun järjestysmies veti häntä lujaa sukille.

Portugalin ja Turkin välinen EM-ottelu tullaan muistamaan paitsi Portugalin selvästä 3-0-voitosta mutta myös turvajärjestelyjen pahasta pettämisestä.

Kentälle näet juoksi toisella jaksolla jatkuvalla syötöllä häiriköitä, joiden tarkoituksena oli saada otettua kuva Cristiano Ronaldon kanssa. Dortmundin stadionilla työskennellyt turvahenkilöstö oli jatkuvasti myöhässä ja on syytä muistaa, että jokainen tällainen tapaus vaarantaa aina pelaajien turvallisuuden.

Mainos alkaa:

Ongelmat jatkuivat myös pelin jälkeen, kun kentälle juoksi lisää häiriköitä, jolloin tapahtumiin saatiin vielä todellinen huipentuma. Eräs kentälle kirmannut järjestysmies nimittäin liukastui juuri, kun Goncalo Ramos osui niin sanotusti tulilinjalle ja järjestysmies veti tätä vahingossa lujaa sukille.

Ramos otti tilanteessa kelpo osuman ja nilkutti koppiin, mutta selvisi onneksi järjestysmiehen pahasta mokasta pelkillä ruhjeilla. Portugalin lääkärin mukaan Ramosilla ei ole syytä huoleen, vaan hänen pitäisi olla kutakuinkin täydessä pelikunnossa sukituksesta huolimatta.

Järjestysmies lanaa Goncalo Ramosin:

Katso myös: Cristiano Ronaldo tuuletti voittomaalia röyhkeästi – somekansa ei arvostanut temppua