Vihje EM-kisoihin: Turkki – Portugali | 22.6. klo 19:00

Vihje Hollanti Rasmus Schüller EM-kisoissa jalkapallo huuhkajilla huuhkajat markku kanerva jalkapallon huuhkajat bulgaria irlanti Jalkapallon MM 2026

Vihje EM-kisoihin tulee lauantaina Turkki-Portugali-ottelusta, jossa molemmilla riittää panosta. Tässä pelivalinta otteluun.

Turkki – Portugali

(Portugali 1.61 – Epicbet)

Portugali joutui tiukille avausottelussaan, kun maa raapi vasta lisäajan maalilla voiton Tshekistä. Sen sijaan Turkki otti hieman helpommalla tavalla voiton, kun Georgia kaatui lukemin 3-1. Nyt pelataan sitten jo käytännössä lohkovoitosta, joka olisi todella arvokas pudotuspeleihin. Tämä varmasti tiedostetaan molemmissa leireissä, joten kentällä lyödään aivan kaikki peliin.

Mainos alkaa:

Portugali kuuluu turnauksen TOP5-maihin, joten maa on materiaaliltaan huomattavasti Turkkia edellä. Varsinkin hyökkäyskalusto on mieletön, joten Portugali pystyy hyökkäämään monella eri tapaa. Tämä voi olla se ratkaiseva tekijä, että Turkki kaatuu ottelussa. Lähdetään siitä liikkeelle, että parempi materiaali on lauantaina se, joka jyllää. Esimerkiksi Epicbet tarjoaa Portugalin voitosta kertoimeksi 1.61, joka pistetään lapulle.

Lue myös: Mikä on Epicbetin Early Win? Voitot maksetaan etuajassa lopputuloksesta riippumatta