Mikä on Epicbetin Early Win? Voitot maksetaan etuajassa lopputuloksesta riippumatta

Early Win

Kesäkuun alussa markkinoille aukesi uusi vedonlyöntiyhtiö, joka kantaa nimeä Epicbet. He tarjoavat asiakkailleen mielenkiintoisen Early Win -kampanjan.

Jalkapallon EM-kisat ja Copa América tarjoavat sellaisen futissirkuksen kesälle, että heikompaa voisi jopa hirvittää. Saksassa pelattava EM-turnaus on upea tapahtuma, jossa fanit ovat vallanneet kisakaupungit ympäri maan. Tunnelma kaduilla ja stadioneilla on ollut mieletön, mutta se varmasti tulee vain paranemaan, kun pelien panokset nousevat.

Kilpailu on viheriön lisäksi kovaa myös esimerkiksi vedonlyöntiyhtiöiden parissa, sillä isot futisturnaukset kiinnostavat poikkeuksellisen kovaa, joten myös vetoa lyödään huomattavasti enemmän. Tarjolla on huikeita kohdevalikoimia, mutta myös poikkeuksellisia kampanjoita.

Mainos alkaa:

Aivan jalkapallon EM-kisojen kynnyksellä avattu Epicbet tarjoaa pelaajilleen EM-kisoihin ja Copa Américaan poikkeuksellisen tarjouksen, sillä yhtiö kuittaa vedot voitetuiksi, jos asiakkaan betsaama joukkue siirtyy kahden maalin johtoon. Tämä ominaisuus kantaa nimeä Early Win.

Mikä on Early Win?

Epicbetin Early Win on täysin poikkeuksellinen kampanja, sillä asiakkaille maksetaan käytännössä etuajassa voitot vedosta, joka voisi mahdollisesti mennä vielä väärin. EM-kisojen ja Copa Américan otteluihin tarjolla olevissa Early Win -kohteissa lyödään normaaliin tapaan vetoa ottelun voittajasta. Kuitenkin veto ratkaistaan voitetuksi jo siinä kohtaa, kun vetokupongilla oleva joukkue siirtyy kahden maalin johtoon.

Esimerkiksi Espanjan ja Kroatian välisessä ottelussa Espanjaa lyöneiden laput olisivat osuneet jo reilun 30 minuutin pelin jälkeen, kun Espanja siirtyi 2-0-johtoon. Tämän jälkeen ottelun lopputuloksella ei ole enää mitään väliä, vaan kohde merkataan voitetuksi siinä kohtaa, kun valitsemasi joukkue ottaa kahden maalin johdon.

Kyseessä on siis huomattavasti riskittömämpi tapa lyödä vetoa ottelun voittajasta.