Vihje EM-kisoihin: Kroatia – Italia | 24.6. klo 22:00

Vihje Hollanti Rasmus Schüller EM-kisoissa jalkapallo huuhkajilla huuhkajat markku kanerva jalkapallon huuhkajat bulgaria irlanti Jalkapallon MM 2026

Vihje EM-kisoihin tulee B-lohkon päätöskierrokselta, jossa Kroatia ja Italia ratkaissevat, kumpi sijoittuu lohkon toiseksi.

Kroatia – Italia

(Vihje: alle 2,5 maalia @1.75 Epicbet)

Espanja on jo ratkaissut B-lohkon voiton, mutta muut sijat ovat vielä auki. Albanialla on mahdollisuus nousta vielä lohkon toiseksi voittamalla Espanja, mutta se vaatisi Albanian yllätysvoiton lisäksi Kroatian voittoa Italiasta. Tämän jälkeen sekä Albania että Kroatia olisivat tasapisteissä neljällä pisteellä, ja lohkokakkonen ratkaistaisiin maalierolla, joka ennen viimeisiä otteluita on Albanialla 3-4 ja Kroatialla 2-5.

Mainos alkaa:

Italialle riittää siis joka tapauksessa lohkon toiseen sijaan tasapeli, eikä se lähde ottamaan turhia riskejä heikompaa Kroatiaa vastaan. Kroatian kultainen ikäluokka alkaa yksinkertaisesti olla jo siinä pisteessä, ettei hyökkäysten rakentelu suju vanhaan malliin. Italian laadukasta puolustusta vastaan luvassa on haastava ilta.

Kroatia tarvitsee ottelusta voiton, mutta se tietää, ettei Italiaa saa missään tapauksessa päästää johtoon, sillä Azzurri on johtoasemassa totutun tyly. Molemmat puolustavat tarkkaan ja hyökkäävät ilman riskejä, joten maalipaikat jäävät kummassakin päädyssä vähiin.

Tämän vuoksi lapulle kelpaa loistavasti alle 2,5 maalia, josta esimerkiksi Epicbet tarjoaa kertoimeksi 1.75.