Vain tämä viikko aikaa! Yksi onnekas lähtee jalkapallon EM-finaaliin

jalkapallon pudotuspelien finaalivisa

Jalkapallon EM-finaali koittaa 14. heinäkuuta, jolloin turnauksen kaksi parasta maata kohtaavat Berliinin olympiastadionilla.

EM-finaali lähestyy todella kovaa vauhtia, kun turnauksen pelipäivät vilisevät vain silmissä ohi. Alkulohko on tarjonnut jo hieman uutta tietoa mahdollisesta mestarista, sillä esimerkiksi suurimpien suosikkien joukkoon lukeutuva Englanti ei ole millään mittarilla vakuuttanut. Näin ollen maan osakkeet ovat laskeneet selvästi, kun taas Saksa ja Espanja ovat nostaneet osakkeitaan. Molemmat ovat pystyneet lyömään pöytään todella vahvoja peliesityksiä, joten menestystoiveet ovat aivan eri tasolla.

Belgialta ei odotettu enää suurempia ennen kisoja. Asia on vain vahvistunut turnauksessa, jossa maa joutuu taistelemaan tosissaan jatkopaikasta. Ranska on puolestaan ollut Ranska, sillä maa ei esitä ihmeempiä, mutta kokonaisuutena homma on aika hyvin balanssissa. Tietysti Kylian Mbappe loukkaantuminen säikäytti isosti, mutta ilmeisesti supertähti on käytettävissä normaaliin tapaan tulevissa otteluissa.

Mainos alkaa:

Se on varmaa, että Euroopan mestaruudesta käydään aivan julmettu taisto, joten pokaalin nostava joukkue joutuu tekemään aivan kaikkensa selvitäkseen päätyyn asti.

Nyt yhdellä teistä on mahdollisuus päästä futiksen EM-finaaliin. Lue lisätiedot, miten tämän viikon aikana voit lunastaa paikan vuoden suurimpaan futisotteluun.