Näitkö tätä? Huuhkajien pelaajilta upea ele Christian Eriksenille

Upea ele Huuhkajat

Huuhkajat ja Venäjä kohtasivat B-lohkon toisella kierroksella toisensa Pietarissa. Suomi hävisi Venäjälle 1-0. Ennen ottelua Suomelta nähtiin upea ele Tanskan Christian Eriksenille.

Suomen ja Venäjän välinen ottelu Pietarissa päättyi 1-0 Venäjälle, vaikka Suomi olikin pelillisesti ottelussa paremmin mukana, kuin voitokkaassa Tanska -ottelussa.

Tanskaa vastaan ottelussa Christian Eriksen lyyhistyi maahan kesken ensimmäisen puoliajan. Tilanne oli äärimmäisen vakava, mutta Tanskan supertähti voi paremmin ja hän kirjoitti viestin sairaalasta faneilleen.

Mainos alkaa:

Huuhkajien pelaajilta nähtiin ennen Venäjä -ottelua upea ele, jolla suomalaiset kunnioittivat Erikseniä ja toivottivat hänelle pikaista paranemista. Huuhkajien pelaajilla oli yllään valkoiset t-paidat, joissa luki ”Get Well Christian”.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

B-lohkon toisen kierroksen toinen ottelu Tanska – Belgia pelataan 17. kesäkuuta kello 19:00. Tsekkaa EM-kisojen otteluohjelma kokonaisuudessaan! Ottelut ilmaiseksi televisioi YLE TV2 -kanava ja internetissä YLE Areena -palvelu.