Venäjä voitti Huuhkajat Pietarin iltapäivässä tasaisen ottelun päätteeksi

Suomi - Venäjä

Suomi ja Venäjä kohtasivat toisensa keskiviikkoiltapäivänä Pietarissa. Ottelu oli näille B-lohkossa pelaaville maille toinen näissä kisoissa. Venäjä onnistui voittamaan Huuhkajat lukemin 1-0.

Suomi aloitti ottelun vahvasti, kun pallo saatiin maaliin viidennellä peliminuutilla. Joel Pohjanpalo puski pallon maaliin ja hetken aikaa Suomessa saatiin nauttia johtoasemasta. Maali vietiin kuitenkin pienen VAR-tarkastelun jälkeen pois paitsiona.

Venäjä hallitsi ensimmäistä puoliaikaa ja se sai palkintonsa puoliajan lopussa ja Suomi joutui arvokisahistoriassaan ensimmäistä kertaa tappioasemaan. Toisella lisäaikaminuutilla Aleksey Miranchuk laittoi pallon komeasti vasemmalla jalallaan maalin vasempaan yläkulmaan, Huuhkajien maalilla Lukas Hradecky oli voimaton.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Toisella puoliajalla Huuhkajat pystyi hallitsemaan palloa ja oli se aktiivisempi osapuoli. Suomi pystyi luomaan maalintekopaikkoja Venäjän päätyyn, mutta Venäjä puolusti erinomaisesti eikä Huuhkajat onnistunut saamaan palloa verkkoon.

Huuhkajien seuraava ja alkulohkon viimeinen ottelu pelataan 21. kesäkuuta kello 22:00 Belgiaa vastaan. Tsekkaa EM-kisojen otteluohjelma kokonaisuudessaan! Huuhkajilla on vielä kaikki mahdollisuudet jatkoon, katso lohkotilanteet.