Karmaiseva tilanne Huuhkajien kisa-avauksessa – ottelu jouduttiin keskeyttämään, Christian Eriksen tuupertui kesken ottelun!

vedonlyönnin Finaalin kokoonpanot Avauskokoonpanot Pudotuspelit Alkulohkot Upea ele Upea ele Karmea päätös Huuhkajien avausottelulle EM-kisoissa

Huuhkajien ja Tanskan välinen kisojen avausottelussa nähtiin kerrassaan karmea päätös. Tanskan Christian Eriksen tuupertui ensimmäisen puoliajan lopulla maahan ja on tällä hetkellä hengenvaarassa. Elvyttäminen aloitettiin välittömästi.

Huuhkajien ja Tanskan välinen ottelu päättyi aivan hirvittävällä tavalla. Tanskan Christian Eriksen tuupertui ensimmäisen puoliajan lopulla ja näin ottelulle saatiin aivan karmea päätös. Ottelua ei voitu jatkaa tapahtuneen jälkeen.

Eriksen kaatui kentän pintaan rajaheiton jälkeen ja pelaajat viittoivat kentälle samantien lääkintähenkilökunta ja Erikseniä lähdettiin samantien hoitamaan. Elvyttäminen aloitettiin välittömästi.

Mainos alkaa:

Elvytystoimenpiteet kestivät reilut kymmenen minuuttia, jonka jälkeen Eriksen nostettiin paareille ja vietiin pois kentältä happinaamari kasvoillaan. Happinaamarin käyttö kielisi siitä, että Eriksenin sydän olisi saatu toimimaan. Tanskalaisen tilasta ei ole tällä hetkellä tarkempaa tietoa.

Ottelu jouduttiin tämän tilanteen seurauksena ymmärrettävästi keskeyttämään. Tällaisen tilanteen vallitessa urheilu tuntuu melko pieneltä asialta.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Christian Eriksen oli nähty Reutersin valokuvaajan mukaan silmät auki ja käsi otsalla, kun tanskalaista vietiin paareilla pois kentältä.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan täältä.

Myös UEFA EURO 2020 virallinen tili twiittasi tilanteesta. Twiitin mukaan pelaaja on viety sairaalaan ja tila on saatu vakaaksi.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Virallisen tiedon mukaan Tanskasta Christian Eriksen on sairaalassa hereillä ja menossa jatkotutkimuksiin.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1403767708949397506

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Molemmat joukkueet ovat halunneet jatkaa ottelua ja näin on päätetty, että ottelu jatkuu kello 21:30 Suomen aikaa.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Saku-Pekka Sundelinin Twitter-tililtä.

Päivitetty klo 20:25: lisätty tieto siitä, että Christian Eriksen oli todistettavasti hengissä kun häntä vietiin pois stadionilta.

Päivitetty klo 20:30: lisätty tieto siitä, että Christian Eriksen on viety sairaalaan ja hänen tilansa on vakaa.

Päivitetty klo 20:46, lisätty tieto siitä, että Christian Eriksen on sairaalassa hereillä.

Päivitetty klo 21:10: lisätty tieto, että ottelu jatkuu kello 21:30.