Joel Pohjanpalo vei Huuhkajat johtoon Tanskaa vastaan

Joel Pohjanpalo

Huuhkajat ja Tanska pelaavat B-lohkon avausottelussa Kööpenhaminassa. Joel Pohjanpalo vei Suomen noin tunnin pelin kohdalla Suomen 1-0 -johtoon.

Huuhkajien ja Tanskan välisessä ottelussa nähtiin kauhunhetkiä, kun Christian Eriksen tuupertui kentän pintaan kesken ensimmäisen puoliajan.

Ottelua päätettiin jatkaa pitkän harkinnan jälkeen, kun selvisi, että Eriksen on sairaalassa tajuissaan.

Ensimmäinen puoliaika päättyi tasatilanteessa 0-0. Noin tunnin pelin kohdalla Huuhkajien Joel Pohjanpalo sai keskityspallon boksiin ja puski pallon ohi Tanskan maalia vartioineen Kasper Schmeichelin. Näin syntyi Suomen arvokisahistorian ensimmäinen maali.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Huuhkajat on ollut koko tunnin pelin ajan kovan Tanskan paineen alla, mutta se on kestänyt Lukas Hradeckyn johdolla kaikki Tanskan yritykset.