Huuhkajat voitti Tanskan dramaattisessa ottelussa

Huuhkajien joukkue Huuhkajat Tanska - Suomi Huuhkajat EM-kisat THL:n Mika Salminen

Tanska ja Suomi kohtasivat Kööpenhaminassa B-lohkon avausottelussa. Ottelusta ei dramaattisia vaiheita puuttunut.

Tanskan ja Huuhkajien välinen ottelu oli täynnä dramaattisia vaiheita. Ottelun ensimmäinen jakso ja koko ottelu keskeytyi pitkäksi ajaksi, kun Christian Eriksen tuupertui kentän pintaan ja lääkintähenkilökunta riensi kentälle elvyttämään tanskalaista. Ottelua päätettiin lopulta pelaajien pyynnöstä jatkaa.

Pelillisesti Suomi oli pahasti purjeessa, kun Tanska kävi päälle. Ensimmäinen tunti mentiin käytännössä kokonaan isäntäjoukkueen komennossa, mutta Huuhkajat iski ensimmäisen maalin. Joel Pohjanpalo vei Huuhkajat johtoon historiallisella Suomen ensimmäisellä arvokisamaalilla.

Mainos alkaa:

74 peliminuutin kohdalla Tanska pääsi laukomaan rangaistuspotkua. Pierre-Emile Hojbjerg asteli pallon taakse, mutta Suomen maalissa Lukas Hradecky veti pidemmän korren ja torjui vaisuksi jääneen pilkun.

https://twitter.com/goal/status/1403792949075353604

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen Goalin Twitter-tililtä.

Ottelun hallinta oli käytännössä alusta asti kotijoukkue Tanskalla. Huuhkajat kuitenkin kesti Tanskan yritykset ja piti tanskalaisten laadukkaimmat tekopaikat vähissä.

Suomi taisteli upeasti viimeiseen saakka ja näin ollen Huuhkajat onnistui nappaamaan upeat täydet kolme pistettä ja Tanska jäi kotiyleisön edessä pisteittä.

Huuhkajat pelaa seuraavan ottelunsa 16. kesäkuuta Pietarissa Venäjää vastaan. Tsekkaa EM-kisojen otteluohjelma ja tulokset kokonaisuudessaan!