Huuhkajat avauskokoonpano historialliseen Tanska-otteluun

Katsojaluvut Huuhkajien avauskokoonpano

Huuhkajat lähtee kello 19:00 ensimmäiseen arvokisaotteluunsa Tanskaa vastaan Kööpenhaminassa. Huuhkajien avauskokoonpano otteluun on julkaistu.

Huuhkajat lähtee historialliseen ensimmäiseen EM-kisaotteluun laadukkaalla kokoonpanolla. Suomi on altavastaaja otteluun, mutta tämä Huuhkajien avauskokoonpano on valmis yllätykseen.

Tanskan joukkue on ilman muuta laadukas ja Huuhkajat saa laittaa parastaan pöytään, mikäli se haluaa pisteistä tänään Kööpenhaminassa taistella. Jalkapallossa ja etenkin Huuhkajille kaikki on kuitenkin mahdollista, tämä on viimeisen muutaman vuoden aikana nähty monta kertaa aiemminkin.

Mainos alkaa:

Kööpenhaminassa pelattavaan otteluun Parken Stadiumille on mahdollista ottaa 25 000 silmäparia. Katsomossa on varmasti myös suomalaisia Huuhkajien faneja paikan päällä ja jokainen mahdollinen penkki on varmasti myyty ja täytetty. Suomen otteluiden pelipaikat ovat Kööpenhamina ja Pietari. Tämän illan ottelun jälkeen Suomen joukkue siirtyy Venäjälle Pietariin, jossa Huuhkajat pelaa loput alkulohkon otteluista.

Huuhkajien avauskokoonpano Tanska -otteluun:

1 Lukas Hradecky
2 Paulus Arajuuri
3 Daniel O’Shaughnessy
4 Joona Toivio
6 Glen Kamara
8 Robin Lod
10 Teemu Pukki
14 Tim Sparv (C)
18 Jere Uronen
20 Joel Pohjanpalo
22 Jukka Raitala

Yksi asia on tänä iltana varmaa ja se on se, että sadat tuhannet suomalaiset ovat tänään kello 19:00 eteenpäin televisiovastaanottimien ääressä katsomassa, kuinka Huuhkajat menestyy historian ensimmäisessä arvokisaottelussa.

https://twitter.com/Huuhkajat/status/1403698606377480192

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Huuhkajien Twitter-tililtä.

Huuhkajien ja Tanskan välinen ottelu käynnistyy kello 19:00. Ottelu näkyy ilmaiseksi televisiossa YLEn TV2 -kanavalta sekä internetissä YLE Areenasta.