Christian Eriksenin tilasta huojentavia tietoja – kirjoitti viestin sairaalasta

Christian Eriksen

Christian Eriksen lyyhistyi kentän pintaan Tanskan avausottelussa Huuhkajia vastaan. Tanskalainen supertähti elvytettiin kentällä ja kiidätettiin sairaalaan. Nyt miehen tilasta kuuluu hyviä uutisia.

Suomen ja Tanskan välinen avausottelu oli dramaattinen. Tanskan keskikenttäpelaaja Christian Eriksen lyyhistyi kentän pintaan kesken ensimmäisen puoliajan elottomana. Erikseniä elvytettiin kentällä ja hänet kiidätettiin sairaalaan. Elottomana käynyt tanskalainen saatiin elvytettyä.

Eriksen on viime päivinä kommunikoinut mm. seurajoukkuekavereidensa kanssa, mutta nyt Tanskan supertähti lähettää viestin koko jalkapallomaailmalle. Eriksenin tilasta on kuulunut alkuviikon aikana positiivisia uutisia, mutta nyt keskikenttäpelaaja kertoo positiivisia uutisia tilastaan itse.

Mainos alkaa:

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Eriksen kertoo olevansa olosuhteet huomioiden kunnossa. Hän kertoo käyvänsä läpi tutkimuksia mutta tuntee olonsa hyväksi. Hän kiittää kaikkia häntä kannustaneita ja hänelle tsemppiviestejä lähettäneitä. Hän päättää viestinsä kertomalla, että nyt hän aikoo kannustaa tanskalaisia joukkuekavereitaan tulevissa otteluissa.

Tanskan seuraava ottelu pelataan 17. kesäkuuta Kööpenhaminassa, kun Tanska kohtaa Belgian. Katso EM-kisojen otteluohjelma kokonaisuudessaan!

Tiistaina 15. kesäkuuta saadaan ensimmäinen alkulohkokierros päätökseen, kun luvassa on huipputasaisen F-lohkon kamppailut. Alkuillasta kello 19:00 vastakkain ovat Unkari ja Portugali, illan ottelussa kello 22:00 toisistaan mittaa ottavat Ranska ja Saksa. Ottelut ilmaiseksi televisioi YLE TV2 -kanava ja internetissä YLE Areena -palvelu.