Superliiga murenemassa käsiin – kaikki kuusi englantilaisseuraa vetäytyivät kilpailusta

Superliiga

Superliiga tuli sunnuntaina ryminällä jalkapallokartalle herättäen valtavan määrän keskustelua ja närää jalkapallon ystävissä. Nyt tuo hanke vaikuttaisi murenevan käsiin.

Superliiga herätti suuria tunteita sunnuntain ja alkuviikon ajan jalkapallon ystävissä. Harva fani otti tuon uuden ja ihmeellisen eurooppalaisten suurseurojen oman sarjan avosylin vastaan. Sarjaa vastusti myös niin nykyiset kuin entisetkin pelaajat.

Nyt vaikuttaisi siltä, että koko sarja murenee käsin. 12 perustajaseurasta puolet on jo vetäytynyt pois koko kilpailusta, kun eilisen aikana jokainen englantilainen sarjaa perustamassa ollut seura vetäytyi pois. Esimerkiksi Arsenal jätti faneilleen avoimen kirjeen jossa seura pyysi avoimesti anteeksi kannattajiltaan ja ilmoitti vetäytyvänsä pois kilpailusta.

Mainos alkaa:

Tällä hetkellä vielä nimellisesti Superliigassa ovat siis espanjalaiset Real Madrid, FC Barcelona sekä Atletico Madrid ja Italian Serie A:sta milanolaiset AC Milan sekä Inter ja Torinon ylpeys Juventus. Eilisen aikana on kuitenkin huhuttu, että näistäkin seuroista useampi olisi jättämässä Superliigaa.