Euroopan Superliiga tulee? 12 suurseuraa tehnyt jo sopimuksen

Milanon derby Euroopan Superliiga

Euroopan Superliiga on kilpailu, josta on jo tovin ajan puhuttu ja huhuttu. Nyt nämä puheet ja huhut alkavat konkretisoitua ja muuttua todeksi.

Euroopan Superliiga on ollut monen eurofutisfanien tulevaisuudessa mahdollisesti häämöttävä painajainen. Nyt tuo painajainen on kuitenkin käymässä toteen.

Eilen Superliiga julkaisi virallisen tiedotteen, jonka mukaan 12 suurseuraa on allekirjoittanut sopimuksen liigan perustamisesta. Nämä liigan perustajaseurat ovat AC Milan, Arsenal, Atletico Madrid, Chelsea, FC Barcelona, Inter, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid sekä Tottenham.

Kuinka kiertää Maksublokit? Täältä avaimet ja työkalut Maksublokin kiertoon, joiden avulla kierrät Maksublokit helposti, yksinkertaisesti ja ennen kaikkea turvallisesti.

UEFA antoi tiedotteen jälkeen ukaasin, että nämä perustajaseurat eivät saisi liigan toteutuessa jatkossa osallistua enää muihin UEFAn kilpailuihin, eivätkä lainkaan enää kansallisiin sarjoihin.

Superliiga on tarkoitus toteuttaa 20 joukkueen sarjana. 15 joukkueista tulisi perustajaseuroista, joita on tarkoitus saada siis kolme lisää. Loput viisi joukkuetta saavat paikan kilpailullisen menestyksen mukaan. Sarja tultaisiin pelaamaan arkisin kahdessa kymmenen joukkueen lohkossa. Runkosarjan päätteeksi pelattaisiin pudotuspelit.

Tällä hetkellä eurofutiskentällä pelataan valtavaa monen miljardin arvoista pokeria. Nähtäväksi jää, mihin tämä saaga vielä päättyy.