La Ligan mestaruustaisto käy kuumana – vaihtuuko tänään jälleen sarjakärki?

La Liga La Ligan tilanne la ligan mestaruustaisto

La Ligan mestaruustaisto käy tällä hetkellä todella kuumana. Real Madrid voitti eilen vieraissa Cadizin puhtaasti 3-0 ja nousi sarjan kärkipaikalle tasapisteisiin Atletico Madridin kanssa.

Tänään tuli kuuma La Ligan mestaruustaisto voi tasoittua entisestään. Realilla ja Atleticolla on kärjessä 70 pistettä, Real on pelannut 32 ottelua ja Atletico 31. Takana tulee myös FC Barcelona, jolla pelattuja otteluita on vain 30. Pisteitä katalonialaisseura on kerännyt 65. Voittamalla rästipelinsä, voi El Clasicon hävinnyt Barcelona nousta Realin ohi.

Kuinka kiertää Maksublokit turvallisesti ja tehokkaasti? Näillä ohjeilla ja työkaluilla kierrät Maksublokit vaivattomasti ja ennen kaikkea turvallisesti ja helposti. Lue lisää täältä!

Mainos alkaa:

Fakta on kuitenkin se, että ainoastaan Atletico Madridilla on mestaruustaiston suhteen narut omissa käsissään. Sekä Real Madrid että Barcelona tarvitsevat apuja Atleticon vastustajilta, vaikka nämä kaksi voittaisivatkin jokaisen ottelunsa loppukauden ajan.

Nyt kun Euroopan Superliiga on parin päivän jälkeen murenemassa käsiin ja unohtumassa, pääsevät joukkueet keskittymään olennaiseen ja myös kannattajat voivat keskittyä tulikuumiin taisteluihin mestaruuksista ja paikoista ensi kauden europeleihin.

Atletico Madrid kohtaa tänään kello 20:00 alkavassa ottelussa Wanda Metropolitanolla Huescan. Barcelona pelaa oman ottelunsa kello 23:00 Camp Noulla kun vastaan asettuu viikonloppuna pisteen Real Madridilta saanut Getafe.

La Ligan mestaruustaisto käy kuumana – mikä joukkue nappaa kauden päätteeksi mestaruuden ja miten europelipaikat ensi kaudelle jaetaan?