Barcelona jälleen vihan kohteena – Luis Suárezin siirto jäihin!

Luis Suárez

Uruguaylaishyökkääjä Luis Suárez näytti olevan jo lähtökuopissa Atletico Madridiin. Barcelonan seurajohto päätti kuitenkin lopulta astua siirron tielle.

Luis Suárez on ollut jo pitkään siirtohuhujen kohteena. Ronald Koeman ilmoitti astuttuaan Barcelonan peräsimeen, ettei uruguaylaisella ole enää käyttöä. Tämän jälkeen Suárezille on aktiivisesti etsitty uutta seuraa.

Barcelonan hyökkääjä näytti olevan jo lähdössä toiseen La Liga -seuraan vapaana agenttina. Suárezin suuntana kerrottiin olevan Madrid. Ja vaikka kuinka herkulliselta se olisikin kuulostanut, niin ei, kyseessä ei ollut Real, vaan Atletico.

Mainos alkaa:

Barcelonan puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu laittoi kuitenkin siirron jäihin. Tämä ei luonnollisestikaan tyydyttänyt Suárezia. Uruguaylainen miettii ESPN:n mukaan oman lehdistötilaisuuden järjestämistä. Kenties tulevan ex-Barça -hyökkääjän mukaan Barcelona oli antanut suullisen lupauksen jo asiasta, mutta sittemmin kuitenkin asettunut poikkiteloin siirron tielle.

Nähtäväksi jää, millaisen päätöksen tämä saaga tulee saamaan. Se on kuitenkin jo nyt varmaa, että kovinkaan suurta luottamusta ja fanien suosiota ei Blaugranan seurajohto tällä hetkellä osakseen saa.

Lue myös: Hankintoja tehnyt Liverpool saamassa täytettä kassaansa