Hankintoja tehnyt Liverpool saamassa täytettä kassaansa

Liverpool

Liverpool on hankkinut riveihinsä siirtoikkunan aikana Thiago Alcantaran sekä Diogo Jotan. Nyt rahaa palamaan laittanut Liverpool on saamassa mahdollisesti täytettä kassaansa.

Sky Sportsin uutisen mukaan Liverpool on saanut 19 miljoonan punnan tarjouksen hyökkääjälupaus Rhian Brewsteristä. Sky Sportsin mukaan tarjous sisältää pykälän, jonka mukaan Liverpoolilla on oikeus hankkia Brewster takaisin 37 miljoonalla eurolla. Tarjouksen tekijänä on Crystal Palace.

Liverpoolilla voisi olla tässä tilanteessa käyttöä Brewsteristä saatavalle rahalle, sillä se on siirtoikkunan aikana hankkinut riveihinsä Thiago Alcantaran sekä Diogo Jotan. Näihin hankintoihin rahaa paloi yhteensä noin 70 miljoonaa puntaa.

Mainos alkaa:

Nähtäväksi jää, siirtyykö lupaava englantilainen Liverpoolista Crystal Palacen riveihin. Liverpoolin manageri Jürgen Klopp ei ole vielä päättänyt, kuuluuko Brewster hänen suunnitelmiinsa tällä kaudella vai ei. Fakta on kuitenkin se, että Liverpool tarvitsee rahaa täyttääkseen Thiagon ja Jotan hankinnoista tulleen 70 miljoonan punnan kuopan.

Lue myös: Gareth Balen paluu Tottenhamin paitaan saa vielä odottaa