Gareth Balen paluu Tottenhamin paitaan saa vielä odottaa

Gareth Bale

Real Madridista Tottenhamin paitaan saapuva Gareth Bale joutuu odottamaan paluutaan Spurs-paitaan vielä ainakin lokakuuhun saakka.

Pitkään huhumyllyn kohteena ollut ja halukkuutensa lähteä Real Madridista ilmoittanut Gareth Bale ei pääse vielä hetkeen Valioliiga-nurmelle, uutisoi The Telegraph.

Walesilaishyökkääjän lääkärintarkastuksessa ilmeni, ettei Madridista saapuva Bale ole tällä hetkellä pelikuntoinen johtuen loukkaantumisesta.

Mainos alkaa:

Telegraphin saamien tietojen mukaan Bale kärsii polvivammasta, joka pitää hänet sivussa kentiltä ainakin lokakuun maajoukkuetaukooon asti.

Balen loukkaantuminen ei ole kuitenkaan niin vakava, että se olisi estänyt walesilaisen lainasiirron Tottenhamin riveihin. Bale on jäänyt käytännössä kokonaan ilman pre-seasonia, joten hänen uusi seuransa oli jo valmiiksi varautunut siihen, ettei Madridista saapuva hyökkääjä ole heti pelikunnossa.

Odotettavissa on, että Tottenham varmistaa tämän viikonlopun aikana niin Balen kuin hänen seurakaveri Sergio Reguilónin siirrot Real Madridista. Reguilón on siirtymässä Spursin paitaan pysyvästi, Balen laina kattaa alkaneen kauden.

Lue myös: Inter nappaamassa Chris Smallingin AS Roman nenän edestä