Suomen ja Tanskan välisen ottelun katsojaluvut julki – Huuhkajat vielä reilusti perässä Leijonia

Katsojaluvut Huuhkajien avauskokoonpano

Suomi ja Tanska kohtasivat lauantai-iltana dramaattisessa ottelussa EM-kisoissa. Ottelun katsojaluvut on julkaistu. Huuhkajat keräsi TV-vastaanottimien ääreen ison määrän ihmisiä, mutta esimerkiksi Leijoniin on vielä reilusti matkaa.

Jääkiekon MM-kisojen finaalissa nähtiin uskomattomat katsojaluvut kun Leijonat hävisi Kanadalle. Suurta katsojamassaa odotettiin TV-vastaanottimien ääreen myös lauantaina, kun Huuhkajat pelasi historiallisen arvokisa-avauksen Kööpenhaminassa Tanskaa vastaan.

Itse ottelu oli dramaattinen. Christian Eriksen sai sairaskohtauksen kesken ensimmäisen puoliajan, ottelu oli pitkään keskeytettynä, Joel Pohjanpalo teki maalin, joka jää suomalaiseen jalkapallohistoriaan ensimmäisenä arvokisaosumana ja Lukas Hradecky torjui rangaistuspotkun. Kaiken tämän jälkeen Huuhkajat voitti Tanskan arvokisa-avauksessa.

Kaikesta tästä draamasta, tapahtumista ja lopulta upeasta ratkaisusta huolimatta, TV-vastaanottimien ääressä ei ollut sellaisia massoja, kuin jotkut olivat ehkä odottaneet. Huuhkajien avausottelun katsojakeskiarvo oli hieman alle 1,2 miljoonaa, joka jää yli miljoona katsojaa Leijonien finaaliottelun katsojakeskiarvosta.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Huuhkajat pelaa seuraavan ottelunsa keskiviikkona 16. kesäkuuta Pietarissa Venäjää vastaan kello 16:00. Tsekkaa EM-kisojen otteluohjelma ja tulokset!