Vihje EM-kisoihin: Ukraina – Belgia | 26.6. klo 19:00

Vihje Hollanti Rasmus Schüller EM-kisoissa jalkapallo huuhkajilla huuhkajat markku kanerva jalkapallon huuhkajat bulgaria irlanti Jalkapallon MM 2026

Vihje jalkapallon EM-kisoihin tulee erittäin mielenkiintoiselta E-lohkon päätöskierrokselta, jossa Ukraina kohtaa Belgian.

Ukraina – Belgia

(Vihje: Belgia @ 1.69 Epicbet)

E-lohkon tilanne ennen päätöskierrosta on erittäin mielenkiintoinen, sillä kaikki neljä maata ovat tasapisteissä. Romanian ja Slovakian kohtaamisessa tilanne on se, että molemmille maille kelpaa tasapeli jatkoon pääsemiseen, ja tämä näkyy myös ottelun kertoimissa. E-lohkon voittaminen olisi kova sana, sillä lohkokakkonen saa vastaansa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Ranskan ja kolmonen joko Espanjan tai Englannin.

Mainos alkaa:

Belgia voittaa E-lohkon, mikäli se voittaa Ukrainan ja Slovakia ei voita Romaniaa. Belgia loi sekä Romaniaa että Slovakiaa vastaan maaliodottamaa lähes kahden maalin verran, mutta esimerkiksi tähtihyökkääjä Romelu Lukaku on ollut toistaiseksi hurjan epäonnekas. Lukakukin alkaa todennäköisesti osumaan tolppien väliin sääntöjen sallimilla keinoilla, ja mikä olisikaan parempi paikka kuin tärkeä lohkon päätösottelu Ukrainaa vastaan.

Belgian laatu jyrää Ukrainan yli, minkä vuoksi pelikupongille kelpaa Belgian suora voitto, josta esimerkiksi Epicbet tarjoaa kertoimeksi 1.69.