Vihje EM-kisoihin: Espanja – Saksa | 5.7. klo 19:00

Vihje Hollanti Rasmus Schüller EM-kisoissa jalkapallo huuhkajilla huuhkajat markku kanerva jalkapallon huuhkajat bulgaria irlanti Jalkapallon MM 2026

Vihje jalkapallon EM-kisoihin tulee ensimmäisestä puolivälieräottelusta, jossa Espanja kohtaa kisaisäntä Saksan.

Espanja – Saksa

(Vihje: Molemmat tekevät maalin @ 1.82 Epicbet)

Kisaisäntä Saksa kohtaa jalkapallon EM-kisojen ensimmäisessä puolivälieräottelussa Espanjan Stuttgartissa. Saksa on voittanut neljästä ottelustaan kolme, ja ainoa tilastovirhe on alkulohkon viimeisestä ottelusta, jossa se pelasi Sveitsin kanssa tasan. Espanja on puolestaan voittanut jokaisen ottelunsa ja päästänyt niissä ainoastaan yhden maalin, joka sekin oli oma maali.

Mainos alkaa:

Tässä ottelussa on potentiaalia olla erittäin viihdyttävä, sillä molemmat joukkueet pyrkivät hyökkäysvoittoiseen peliin, eikä kumpikaan tule antamaan vastustajalle pallokontrollia mielellään. Espanjan paras ase on vahva pallokontrolli myös johtoasemassa, joten Saksa pyrkii rikkomaan sitä heti alusta alkaen.

Molemmilla joukkueilla on hyökkäyspäässä niin paljon laatua, että hyviä tekopaikkoja syntynee runsaasti kummassakin päädyssä. Tämän vuoksi pelikupongille kelpaa ”both to score” -kohde, josta esimerkiksi Epicbet tarjoaa kertoimeksi 1.82.