Vihje EM-kisoihin: Englanti – Sveitsi | 6.7. klo 19:00

Vihje Hollanti Rasmus Schüller EM-kisoissa jalkapallo huuhkajilla huuhkajat markku kanerva jalkapallon huuhkajat bulgaria irlanti Jalkapallon MM 2026

Vihje EM-kisoihin tulee lauantain ensimmäisestä puolivälieräottelusta, jossa Englanti ottaa mittaa Sveitsistä.

Englanti – Sveitsi

(Vihje: Sveitsi jatkoon @ 2.40 Epicbet)

Englanti nousi neljännesvälieräottelussaan kuilun partaalta voittoon, sillä se onnistui tasoittamaan ottelun Slovakiaa vastaan vasta lisäajan viidennellä minuutilla ja nappasi voiton lopulta jatkoajalla. Sveitsi sen sijaan päihitti neljännesvälierässä hallitsevan Euroopan mestarin Italian tyylikkäästi maalein 2-0.

Mainos alkaa:

Englanti ei ole vakuuttanut vielä missään vaiheessa turnausta ja konservatiivinen pelityyli saattaa vihdoin koitua kohtaloksi, kun vastaan asettuu flow-tilassa oleva Sveitsi. Sveitsi ei lähtenyt kumartelemaan Italiaa vastaan lainkaan ja se tuskin kumartelee myöskään Englantia. Englannilla on paremmat yksilöt, mutta edelliset pelisuoritukset, pelitapa ja yleinen flow-tila ovat Sveitsin puolella. Jatkoonmenon asetelmat ovat tässä kamppailussa hyvin lähelle 50-50, mutta kertoimissa tästä ollaan vahvasti eri mieltä.

Tasaisten lähtökohtien vuoksi pelikupongille kelpaa Sveitsin lopullinen voitto, josta esimerkiksi Epicbet tarjoaa kertoimeksi 2.40.