Täysin naurettava ratkaisu – Englannin Jude Bellingham tuomittiin ehdolliseen pelikieltoon

Jude Bellingham Englanti EM-finaali

UEFA teki aivan älyvapaan ratkaisun, kun liitto tiedotti, että Englannin Jude Bellingham tuomittiin ehdolliseen pelikieltoon.

Jalkapallon EM-kisoissa tehtiin turnaushistorian uskomattomin kurinpitopäätös, kun UEFA:n kurinpitoelin antoi Englannin Jude Bellinghamille ehdollisen pelikiellon.

Taustalla on Bellinghamin tasoitusmaali, joka syntyi Englanti-Slovakia -ottelun 95. minuutilla. Bellingham näet juhli tasoitusmaaliaan kyseenalaisella tavalla.

Mainos alkaa:

Bellingham tuuletti ensin maaliaan villisti, jonka jälkeen hän käytti kättä suullaan ja viittoili omaa jalkoväliään. Nämä liikkeet hän suuntasi mediatietojen mukaan Slovakian vaihtopenkin suuntaan.

– Englannin Jude Bellinghamille tuomitaan 30 000 euron sakko ja hänelle myös langetetaan yhden ottelun pelikielto UEFA:n alaisissa kilpailussa käyttäytymissääntöjen rikkomisesta. Kyseinen pelikielto ei kuitenkaan astu välittömästi voimaan, vaan pelikielto on ehdonalainen seuraavan vuoden ajan tämän päätöksen langettamispäivästä lähtien, UEFA:n kurinpitopäätöksessä todetaan.

Tämä siis tarkoittaa sitä, että Bellinghamin pelikielto astuu voimaan vasta, jos hän rikkoo samaa sääntöä seuraavan vuoden aikana, eli Bellingham saa siis ”pelikiellostaan” huolimatta pelata Englannin puolivälieräottelussa Sveitsiä vastaan.

Jude Bellingham sai aivan naurettavan rangaistuksen tästä eleestä:

Katso myös: Todella tyylikäs lähtö – Romania puunasi kopin tahrattomaksi ja jätti kiitoskirjeen kisajärjestäjille