Todella tyylikäs lähtö kisoista – Romania puunasi kopin tahrattomaksi ja jätti kiitoskirjeen kisajärjestäjille

Romania osoitti äärimmäistä tyylikkyyttä koettuaan karmaisevan pettymyksen hävittyään Hollannille ja pudottuaan EM-kisoista pois.

Kun EM-kisoissa väki vähenee, niin se tarkoittaa aina sitä, että tarjolla on joko valtavaa euforiaa tai karmaisevaa pettymystä. Romanian joukkue oli yksi turnauksen positiivisia yllättäjiä, mutta noutaja tuli ensimmäisellä pudotuspelikierroksella, kun Hollanti voitti joukkueiden välisen neljännesvälieräottelun selvästi maalein 3-0.

Tappio oli taatusti karvas pala Romanialle, mutta tapa, jolla joukkue jätti kisat taakseen, osoitti valtavaa tyylikkyyttä pettymyksenkin hetkellä. Münchenin Allianz Arenalla pelatun ottelun jälkeen Romanian käyttämä pukukoppi oli puunattu aivan täysin tahrattomaan kuntoon ja kaikki näytti siltä kuin joukkue ei olisi astunut sinne jalallakaan.

Mainos alkaa:

Tyylikkään poistumisen kruunasi järjestäjille jätetty kiitoskirje, joka oli allekirjoitettu koko joukkueen nimissä. Kirje oli kirjoitettu sekä romaniaksi että saksaksi.

– EM-kisat oli yksi tärkeimmistä jalkapallokokemuksista meille kaikille. Olemme todella iloisia, että kaikki tämä tapahtui Saksassa. Kiitos, että olo oli kuin kotiin olisi tullut. Olemme kiitollisia, että loitte meille oikeat olosuhteet. Se oli tärkeä osa upeaa kokemustamme EM-kisoissa, kirjeessä luki norjalaisen NRK:n mukaan.

Romania jätti EM-areenat taakseen äärimmäisen tyylikkäästi:

Katso myös: Kammottava tapaus tallentui katsojan videolle – järjestyksenvalvojat hakkasivat fania EM-stadionilla