Kammottava tapaus tallentui katsojan videolle – järjestyksenvalvojat hakkasivat fania EM-stadionilla

Järjestyksenvalvojat

EM-kisoissa paljastui karmiva tapaus, kun järjestyksenvalvojat hakkasivat fania ottelun yhteydessä aivan armotta.

Portugalin ja Slovenian välisen neljännesvälierän aikana nähtiin karmaiseva tapaus, joka onneksi tallentui katsojan kuvaamalle videolle. Kyseinen tilanne nimittäin sattui stadionin käytävällä, joka oli suurelta osin katsojilta piilossa. Videolla näkyy kuinka Frankfurtin stadionilla työskennelleiden järjestyksenvalvojien silmitön väkivalta fania kohtaan.

Videolla näkyy, kuinka miespuolista fania pidetään käsistä kiinni ja yksi järjestyksenvalvojista pieksee häntä säälimättä nyrkillä. Tämän jälkeen fani kaadettiin maahan, jonka jälkeen useampi järjestyksenvalvoja potkii häntä.

Mainos alkaa:

Portugalilaisen Correio da Manhã -lehden haastattelemin silminnäkijöiden mukaan kaikki lähti siitä, kun fani yritti päästä kentälle Cristiano Ronaldon vetämä rangaistuspotkun jälkeen. Lehden mukaan järjestyksenvalvojat on videon ansiosta tunnistettu heidän liiviensä numeroista, mutta vielä ei ole tiedossa minkälaisia seuraamuksia karmivasta episodista on luvassa.

Se lienee kuitenkin selvää, että perästä tulee kuulumaan, sillä Frankfurtin poliisi ilmoitti ottavansa tapauksen tutkintaan. Myös Euroopan jalkapalloliitto UEFA ilmoitti olevansa tietoinen tapahtuneesta.

– Kyseinen tapaus on poliisin tutkinnan alla. UEFA ei kommentoi asiaa ennen kuin tutkinta on saatu päätökseen, UEFA totesi niukkasanaisessa tiedotteessaan.

Järjestyksenvalvojat hakkaavat fania Portugalin ja Slovenian välisen ottelun aikana:

Katso myös: Uskomaton show jatkoajalla ja rankkarikisassa – Portugalin veskari Diogo Costa nousi suureksi sankariksi