Uskomaton ennustus – sosiaalisessa mediassa ennustettiin Italian ja Turkin ottelu täydellisesti

Uskomaton ennustus

Turkki ja Italia kohtasivat EM-kisojen avausottelussa Roomassa. Italia onnistui voittamaan ottelun selvin numeroin 3-0 ja nappasi kolme pistettä. Sosiaalisessa mediassa nähtiin kerrassaan uskomaton ennustus ottelun kulusta.

Roomassa pelatussa EM-kisojen avausottelussa vastakkain olivat Italia ja Turkki. Ottelu päättyi Italian voittoon lukemin 3-0. Yksi maaleista oli Turkin oma maali, yhden teki Ciro Immobile ja yhden Lorenzo Insigne.

UEFAn ennustuspelissä voit veikata ottelun lopputulosta. UEFA jakoi linkin kyseiseen peliin sosiaalisessa mediassa Twitterissä ja kyseiseen twiittiin intoutui useita vastaajia kertomaan omia vastauksiaan.

Yksi vastaus nousee kuitenkin ylitse muiden. Kello 12:30 Suomen aikaa, eli yhdeksän ja puoli tuntia ennen ottelun alkua, jätetty veikkaus osui nimittäin täysin kohdalleen. Eikä pelkästään ottelun tuloksen vaan myös maalintekijöiden muodossa – aina Turkin omaa maalia ja sen tekijä Merih Demiralia myöten.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Ihmiset Twitterissä ovat intoutuneet kysymään kyseiseltä käyttäjältä mm. Turkin Superliigan tulevaa voittajaa sekä sitä, että tekeekö Arsenal tänä kesänä sopimuksen Jack Grealishin kanssa. Twiitin kommentit ovat varsin hauskaa luettavaa. Tämä uskomaton ennustus tullaan muistamaan ainakin sosiaalisessa mediassa tästä avauspäivästä parhaiten, sen verran yksipuolinen oli Italian näytös Turkkia vastaan.

A-lohkon toinen ottelu pelataan huomenna Walesin ja Sveitsin välillä. Kato EM-kisojen lohkot ja niiden tilanteet kokonaisuudessaan! Huomenna käynnistyy myös B-lohko, jossa myös Huuhkajat on mukana. Suomen kisaurakka alkaa huomenna illalla Kööpenhaminassa Tanskaa vastaan.