Italia vakuuttava kisa-avauksessa – Turkki jäi maaleitta Roomassa

Italia - Turkki

Italia ja Turkki kohtasivat kisojen avausottelussa Roomassa. Italia onnistui voittamaan ottelun, Turkki jäi kisa-avauksessa maaleitta.

Ensimmäinen puoliaika Turkin ja Italian välillä oli maaliton. Puoliaika oli pienimuotoista kyttäilyä puolin ja toisin. Italia hallitsi ensimmäistä nelivitosta, mutta muutamista paikoista huolimatta maaleja ei nähty.

Toisella puoliajalla alkoi tapahtua. 53 peliminuutin kohdalla Domenico Berardi laukoi pallon kohti Turkin maalia ja Juventuksen paidassa seurajoukkueessa pelaava Merih Demiral ohjasi pallon omaan maaliin. Italia siirtyi 1-0 -johtoon, Turkki avusti avausmaalissa huomattavasti.

Ensimmäinen Italian itse tekemä maali syntyi alle vartti myöhemmin, kun Ciro Immobile laukoi pallon Turkin maaliin. Maali oli Lazion hyökkääjälle uran 14. maali Italian maajoukkuepaidassa.

Italian toisesta osumasta Turkki lamaantui hieman. Ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt Italia oli hallinnut kenttätapahtumia alusta saakka, nyt se oli siirtynyt parin maalin johtoasemaan eikä Turkki saanut todellista kirivaihetta päälle.

Italia iski vielä kolmannen maalin Turkin verkkoon. Myös tässä maalissa Immobile oli vahvasti mukana, kun hän syötti Lorenzo Insignelle, joka iski pallon verkkoon ja vei Italian jo 3-0 -johtoon.

Turkin joukkue taistelee ennakkoon A-lohkossa samoista sijoituksista Sveitsin sekä Walesin kanssa. Italian joukkue on A-lohkon suurin ennakkosuosikki ja se näytti heti avausottelussa, että miksi sille kyseinen rooli on tässä lohkossa suotu.

Jalkapallon EM-kisat alkoivat tänään tällä yhdellä ottelulla. Huomenna on luvassa kolme ottelua. Myös Huuhkajat aloittaa huomenna kisaurakkansa. Tsekkaa EM-kisojen otteluohjelma ja tulokset!