Sinivalkoinen päivä – Huuhkajat aloittaa tänään EM-kisat Tanskaa vastaan, katso video!

Huuhkajien joukkue Ranska Huuhkajat kokoonpano Suomen kokoonSuomen avauskokoonpano Huuhkajat Huuhkajien EM-joukkue 2021

Tänään on historiallinen päivä, tänään on sinivalkoinen päivä. Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajat pelaa jalkapallon EM-kisojen lopputurnauksessa. Avausottelussa Kööpenhaminassa vastassa on Tanska.

Tänään lauantaina on se päivä, jota on Suomessa sukupolvien ajan odotettu. Suomen jalkapallomaajoukkue pelaa arvokisojen lopputurnauksessa.

Huuhkajat aloittaa kisaurakkansa tänään Kööpenhaminassa Tanskaa vastaan. Suomi lähtee otteluun selkeänä altavastaajana, mutta tämä asetelma on sopinut Huuhkajille myös matkalla EM-lopputurnaukseen.

Mainos alkaa:

Tämä päivä on suuri päivä suomalaiselle jalkapalloilulle. Vuosikausien ajan, läpi sukupolvien, tätä päivää on odotettu. Kentällä nähdään tänään joukkue, jonka pelaajille ja valmennukselle tämä päivä on niin ikään valtavan suuri. Näkyykö tämä ylilatauksena otteluun vai pystyvätkö ammattilaiset pitämään tunteet kurissa?

Huuhkajille B-lohko on haastava. Ensimmäisenä vastaan asettuva Tanskan joukkue on laadukas ja taistelee lähtökohtaisesti Belgian kanssa lohkovoitosta ja lohkon kahdesta ensimmäisestä sijoituksesta. Tänään kisat Venäjää vastaan avaava Belgian joukkue on lohkossa suurin ennakkosuosikki. Suomi on kuitenkin viimeisen muutaman vuoden aikana näyttänyt olevansa yllätysvalmis joukkue, joka kykenee hyvänä päivänä voittamaan kenet vain.

Tänään on hyvä päivä. Tänään on suuri päivä. Tänään on sinivalkoinen päivä.

Huuhkajat vastaan Tanska – Katso alta upea tunnelmavideo ennen illan ottelua:

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Huuhkajien Twitter-tilltä.

Huuhkajat vastaan Tanska alkaa tänään kello 19:00. Ottelun ilmaiseksi televisiossa näyttää YLEn kanava TV2 sekä internetissä YLE Areena. Oi Suomi On!