Tshekki EM-joukkue 2021 – onko Tshekistä ottamaan D-lohkon toinen sija?

Tshekin EM-joukkue 2021

Tshekin EM-joukkue pelaa vuoden 2021 EM-kisoissa D-lohkossa. Se pelasi karsinnoissa samassa lohkossa Englannin kanssa, joka on nyt myös lopputurnauksessa sen alkulohkovastustaja.

Tshekki onnistui EM-karsinnassa voittamaan Englannin kertaalleen. Nyt Englannin joukkue pelaa myös samassa alkulohkossa. Englannin lisäksi D-lohkossa vastustajaksi tulee sunnuntaina kisansa avannut Kroatian joukkue sekä maanantaina Tshekkiä vastaan pelaava Skotlannin joukkue.

D-lohko on kimurantti. Englanti on selkeä ennakkosuosikki, mutta heikentynyt Kroatia taistelee tasaväkisesti niin Skotlannin kuin Tshekinkin kanssa. Lohkon toinen sija on tyrkyllä jokaiselle näille kolmelle maalle.

Mainos alkaa:

Tshekki näytti karsinnoissa vaarallisuutensa ja se on todella mielenkiintoinen joukkue seurattavaksi EURO2020 -turnauksessa.

Tshekin EM-joukkue 2021:

Maalivahdit: Aleš Mandous (Olomouc), Jiří Pavlenka (Werder Bremen), Tomáš Vaclík (Sevilla)

Puolustajat: Jan Bořil (Slavia Praha), Jakub Brabec (Viktoria Plzeň), Ondřej Čelůstka (Sparta Praha), Vladimír Coufal (West Ham), Pavel Kadeřábek (Hoffenheim), Tomáš Kalas (Bristol City), Tomáš Holeš (Slavia Praha), Aleš Matějů (Brescia), David Zima (Slavia Praha)

Keskikenttäpelaajat: Antonín Barák (Verona), Vladimír Darida (Hertha Berlin), Jakub Jankto (Sampdoria), Alex Král (Spartak Moskva), Lukáš Masopust (Slavia Praha), Jakub Pešek (Sparta Praha), Michal Sadílek (Liberec), Petr Ševčík (Slavia Praha), Tomáš Souček (West Ham)

Hyökkääjät: Adam Hložek (Sparta Praha), Michael Krmenčík (PAOK), Tomáš Pekhart (Legia), Patrik Schick (Leverkusen), Matěj Vydra (Burnley)

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Tshekki odotti joukkueeseensa Ondrej Kudelaa, mutta hänen pelikieltonsa pysyy voimassa ja Tshekin lopullinen joukkue näkyy yllä.

Tshekki kohtaa turnauksen avausottelussaan Skotlannin 14. kesäkuuta kello 16:00. Skotlanti – Tshekki näkyy ilmaiseksi televisiosta YLE TV2 -kanavalta sekä internetissä YLE Areena -palvelusta.