THL:n Mika Salminen: ”ottelut kannattaa katsoa kotona”

Huuhkajien joukkue Huuhkajat Tanska - Suomi Huuhkajat EM-kisat THL:n Mika Salminen

Jalkapallon EM-kisat alkavat noin kuukauden päästä. Suomi on upeasti mukana ensimmäistä kertaa lopputurnauksessa arvokisoissa. THL:n Mika Salminen joutuu kuitenkin kertomaan ikäviä uutisia paikan päälle hamuaville.

Huuhkajat on ensimmäistä kertaa koskaan mukana lopputurnauksessa arvokisoissa. EM-kisat piti järjestää jo viime kesänä, mutta koronapandemia siirsi kisat tälle kesälle.

Pandemia on edelleen mukana arjessa ja se tulee vaikuttamaan myös tämän kesän kisoihin. Yleisöä otteluihin ei pääse kuin osa täydestä kapasiteetista ja moni suomalainen on laittanut lippujaan jo kiertoon.

Mainos alkaa:

Osa pitää kuitenkin edelleen kovasti kiinni lipuistaan. THL:n Mika Salminen kuitenkin joutuu kaatamaan kylmää vettä niskaan kisoihin hamuaville.

– Suomen pääsy EM-kisoihin on valtavan hieno asia. Koronapandemia ei ole kuitenkaan kadonnut, ja kisoja koskevat edelleen samat suositukset kuin kaikkea muutakin matkustamista. Ottelut kannattaa ikävä kyllä siksi katsoa kotona, THL:n johtaja Mika Salminen toteaa.

Salmisen mukaan kisoihin lähteminen paikan päälle on merkittävä riski, sillä vaikka yleisömäärää on rajoitettu, katsojia on kuitenkin tuhansia. Osa katsojista voi olla paikalla maista, joissa tartuntoja on yhä runsaasti. Näin ollen katsojat voisivat tuoda Suomeen ikäviä tuliaisia ja tartuttaa läheisiään.

Suomi aloittaa kisaurakkansa 12.6. ottelulla Tanskaa vastaan. Kisojen ensimmäisenä päivänä 11.6. pelataan yksi ottelu, jossa Turkki kohtaa Italian. Tsekkaa otteluohjelma täältä!

SUPERKISA! Voita 1000€ 4K-televisio omaksi! Tästä televisiosta kelpaa katsella Huuhkajien edesottamuksia vaikka sitten sieltä kotisohvaltakin käsin!