Barcelona

La Ligan mestaruustaisto käy kuumana. Barcelona kohtasi myöhään tiistai-iltana vierasnurmella Levanten, jossa katalonialaiset kompastuivat yllättäen tasapeliin.

Barcelona lähti suurena ennakkosuosikkina pelaamaan Valenciaan Levantea vastaan. Madridin – joko Realin tai Atleticon – kannattajat, jotka lähtivät ensimmäisen nelivitosen jälkeen muihin hommiin, saivat yllättyä positiivisesti ottelun päätyttyä.

Tauolle Valenciassa lähdettiin Barcelonan johtaessa 0-2. Paikkoja katalonialaisilla oli useampaankin osumaan. Lionel Messin ja Pedrin maaleilla Barcelona oli kuitenkin kahden maalin karkumatkalla ja näytti jo selvältä, että Barça nappaa mukaansa täyden pistepotin ja siirtyy hetkellisesti sarjakärkeen.

Toisin kuitenkin kävi. Gonzalo Melero sekä Jose Morales toivat kahdella pikamaalilla ennen tunnin täyttymistä Levanten tasoihin. Vain viisi minuuttia Moralesin tasoitusmaalista Ousmane Dembele toi helpotusta Barcelonalle viemällä joukkueensa jälleen johtoon.

Barcelona ja sen kannattajat ympäri Kataloniaa ja koko maailmaa joutuivat kuitenkin pettymään, kun Sergio Leon toi Levanten jälleen tasoihin seitsemän minuuttia ennen täyttä aikaa. Toisella puoliajalla paremmat paikat oli kotijoukkueella, joka aivan ansaitusti iski kolme osumaa. Barcelonalle käteen jäi yksi piste, jonka myötä mestaruus näyttäisi lipeävän sen käsistä. Ero Barcelonan ja sarjakärki Atleticon välillä on yksi piste, Atleticolla on jäljellä kolme ottelua, Barcelonalla enää kaksi. Real Madridilla on niin ikään kolme ottelua jäljellä, se on Barçaa yhden pisteen perässä.

Barcelona joutui tyytymään tasapeliin Valenciassa – katso video:

Levante – Barcelona -ottelun huippuhetket täältä!

Tänään keskiviikkoiltana La Ligan otteluohjelmassa on sarjan kärjessä olevan Atletico Madridin ja Real Sociedadin kohtaaminen Atleticon kotistadionilla Wanda Metropolitanolla. Atleticolla on loistava mahdollisuus ottaa iso harppaus kohti mestaruutta.