Teemu Pukin Norwich voi varmistaa tulevana viikonloppuna nousun takaisin Valioliigaan

Teemu Pukki Teemu Pukin Norwich Huuhkajat Teemu Pukilla Teemu Pukki Norwich huuhkajat valioliiga teemu pukin

Teemu Pukin Norwich on menossa kovaa vauhtia kohti Valioliigaa. Mikään ei ole kuitenkaan varmaa, ennen kuin se on varmaa. Viimeinen niitti nousulle voidaan saada jo tulevana viikonloppuna.

Championshipiä on jäljellä vielä viisi kierrosta. Norwich johtaa sarjaa kahdeksan pisteen erolla Watfordiin ja 15 pisteen erolla Swanseaan. Teoriassa Watford sekä Swansea voivat siis Norwichin vielä ohittaa ja jättää Norwichin nuolemaan näppejään.

Teemu Pukin Norwich voi kuitenkin tänä viikonloppuna lyödä viimeisen naulan arkkuun ja varmistaa paluunsa takaisin Englannin korkeimmalle sarjatasolle Valioliigaan. Swansean on pakko voittaa ja Norwichin täytyy jäädä pisteittä, jotta Swansean edes teoreettinen mahdollisuus ohittaa Norwich vielä tällä kaudella säilyy.

Mainos alkaa:

Norwich kohtaa lauantain ottelussaan kotonaan Bournemouthin. Swansealla on edessä kohtaaminen sarjajumbo Wycombea vastaan kotistadionilla. Swansean siis pitäisi oma leiviskänsä hoitaa, mutta Norwichille riittää yksikin piste sarjanousun varmistamiseen.

Loppukauden aikana Norwich keskittynee tiiviisti kahteen asiaan – mestaruuden varmistamiseen, sekä Teemu Pukin taisteluun Championshipin maalitilaston voitosta. Pukki on neljä maalia Brentfordin Ivan Toneyn perässä. Pukilla maaleja on kasassa 25, Toney on onnistunut viimeistelyssä 29 kertaa.

Norwichin ja Bournemouthin välinen kohtaaminen alkaa lauantaina 17.4. kello 22:00. Ottelun näyttää suorana Viaplay -palvelu ja otteluun on luvassa myös studio.

Varmistaako Norwich nousun takaisin Valioliigaan viikonloppuna? Nappaako Norwich Championshipin mestaruuden? Kruunataanko Ivan Toney vai Teemu Pukki kauden päätyttyä sarjan maalikuninkaaksi? Näihin kaikkiin kysymyksiin saamme vastauksen vielä loppukauden aikana!