Eurooppa-liiga tänään: puolivälierien toiset osaottelut

Mestarien liigassa Viuhahtaja eurooppa-liiga

Eurooppa-liiga jatkuu tänään puolivälierien toisilla osaotteluilla. Tämän illan jälkeen on selvillä myös Eurooppa-liigan neljä parasta joukkuetta, eli välieräjoukkueet.

Eurooppa-liiga jatkuu tänään pudotuspeleillä ja puolivälierillä. Viime viikolla pelattiin ensimmäiset osat, tänään on vuorossa toiset osaottelut.

Roomassa kohtaavat AS Roma ja Ajax. Viime viikon 2-1 -vierasvoiton myötä Roma on suosikki menemään tästä otteluparista jatkoon, mutta myös parin kauden takaisella Mestarien liigan finalistilla on sanansa tässä sanottavana. Roomassa on tiedossa mielenkiintoinen ottelu.

Mainos alkaa:

Manchesterissa Old Traffordilla Manchester United isännöi Granadaa. United haki viime viikolla tyylipuhtaan 2-0 -vierasvoiton Espanjasta, joten se on valtava suosikki jatkamaan tästä neljän parhaan joukkoon. Tämä ottelupari on enemmän tai vähemmän jo ratkennut, mutta ihmeitä voi aina tapahtua.

Prahassa Slavia Praha kohtaa Arsenalin. Slavia teki viime viikolla viime hetkien maalillaan todella tärkeän vierasmaalin, jolla se tasoitti tilanteeksi 1-1. Arsenal on toki edelleen suosikki tästä parista jatkamaan, mutta fakta on se, että tämän hetken tilanteella jatkoon olisi menossa altavastaajana ottelupariin lähtenyt Slavia Praha.

Toinen Granadan lisäksi mukana oleva espanjalaisseura, Villarreal, isännöi Dinamo Zagrebia. Villarreal onnistui hakemaan Kroatiasta arvokkaan 1-0 -vierasvoiton viikko sitten. Villarreal on valtava ennakkosuosikki jatkamaan tästä eteenpäin ja pitämään espanjalaisseurojen puolia vielä jatkossakin.

Kaikki toiset osaottelut alkavat tänään kello 22:00. Kaikki ottelut näkyvät tuttuun tapaan C More -palvelusta. Potentiaalia tämän päivän pareissa on nähdä useampikin jatko-ottelu. Eurooppa-liiga tarjoaa siis mielenkiintoa tänään ruutuihin.