Tampere on tapahtumien keskipiste – Tammelan uusi stadion lisää vetovoimaa

Tammelan Stadion Tampere

Tampere on viime vuosien aikana kehittynyt niin hurjaa tahtia, että nykyisin kaikki isoimmat tapahtumat järjestetään kaupungissa.

Tampereen tapahtumat räjähtivät käsiin Nokia Areenan valmistumisen myötä, sillä monitoimiareenasta tuli ylivoimaisesti Suomen laadukkain tapahtumapaikka, joka sijaitsee vieläpä aivan keskeisellä sijainnilla. Kun samaan aikaan entisen Hartwall Areenan ovet lyötiin säppiin, niin minkäänlaista kilpailua ei ollut.

Nokia Areena onkin saanut ryövättyä itselleen kaikki merkittävimmät tapahtumat niin urheilun kuin viihteenkin saralla. Esimerkiksi Uuden Musiikin Kilpailu järjestetään areenassa helmikuun alussa. Tämäkin tapahtuma myytiin välittömästi loppuun, joten Tampere kiittää jälleen kokonaisuutena, kun rahaa valuu kaupunkiin turistien muodossa. Huikea tapahtumatoiminta vaikuttaa kokonaisuutena kaikkiin palveluihin, sillä esimerkiksi ravintolat ja hotellit yöpyvät älyttömästi siitä, että kaupungissa järjestään näin valtavia tapahtumia.

Mainos alkaa:

Uusi Tammelan Stadion lisää entisestään kaupungin vetovoimaa

Tampere tuskin luopuu dominoinnista vielä hetkeen, vaan kaupunki kehittyy entisestään, sillä nyt valmistui uusi Tammelan Stadion, joka on kenties Olympiastadionin jälkeen Suomen toiseksi upein futisstadion. Se mahdollistaa myös muiden tapahtumien järjestämisen, mitä varmasti tullaan myös näkemään. Esimerkiksi jalkapallon Suomen Cupin finaali siirtyi jo pelattavaksi Tampereelle, joten se on esimakua tulevasta.

Tämän lisäksi uusi stadion on selvästi lisännyt myös Veikkausliigassa pelaavan Ilveksen kiinnostavuutta, sillä seura on onnistunut nappaamaan siirtomarkkinoilta muiden Veikkausliiga-seurojen tähtipelaajia itselleen. Ilves onkin noussut kertaheitolla kenties jopa HJK:n pahimmaksi uhkaajaksi jo tulevalla kaudella.

Voikin olla, että Ilves on pysyvästi kärkijoukkue niin jalkapallossa kuin jääkiekossakin tulevien vuosien aikana. Menestykset satavat myös yhteiseen laariin, sillä jääkiekkopuoli on vahvasti omistajana myös jalkapallonkin puolella.

Tammelan Stadion tulee varmasti myös vetämään jalkapallon maajoukkueita puoleensa tulevien vuosien aikana. Huuhkajat tuskin tulee pelaamaan Tampereella, mutta Helmarit ja juniorimaajoukkueet voivat hyvinkin viedä otteluita Tammelan modernille pyhätölle.

Alta pääset tutustumaan paremmin Tammelan Stadioniin ja sen ulkoasuun.