Robin Lod iski maalin MLS:ssä – Minnesota eteni puolivälieriin

Robin Lod minnesota huuhkajat

Robin Lod oli isossa roolissa, kun suomalaisen edustama Minnesota United lunasti paikkansa MLS:ssä jo puolivälieriin.

Minnesota United kohtasi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Columbus Crew’n. Ottelusta avausmaalista vastasi Minnesota, kun Huuhkajien avauskokoonpanoon kuuluva Robin Lod osui 12. minuutilla.

Columbus nousi tasoihin toisella jaksolla, kun Gyasi Zardes onnistui rangaistuspotkun jälkitilanteesta maalinteossa.

Lopulta voittajaa etsittiin aina rangaistuspotkukilpailusta asti, missä vahvempi oli lopulta Minnesota United, jonka kaikki viisi laukojaa onnistui maalinteossa.

Minnesotalle voitto tarkoitti sitä, että joukkue selvitti tiensä jo kahdeksan parhaan joukkoon. Puolivälierissä vastaan asettuu San Jose Earthquakes, joka kaatoi neljännesvälierissä Real Salt Laken murskaavasti 5-2.

Suomalaispelaajien edustamista joukkueista myös Aleksander Ringin edustama New York City on mukana puolivälierissä.