FC Haka teki tärkeän jatkosopimuksen – Medo jatkaa loppukauden ajan

Helmarit Veikkausliiga Veikkausliigakausi 2021 Otteluohjelma Veikkausliigassa veikkausliiga-karsinnat veikkausliiga kuukauden joukkue nana boateng kups HJK

Veikkausliigaan täksi kaudeksi noussut FC Haka kiinnitti tärkeän palasen, kun keskikenttäpelaaja Medo jatkaa seurassa kauden loppuun asti.

Medolla oli sopimuksessaan pykälä, joka olisi mahdollista miehen poistumisen kesän siirtoikkunan auettua. Kumpikin osapuoli halusi kuitenkin jatkaa yhteistyötä, joten mies nähdään kauden loppuun asti Valkeakoskella.

– Hän on näyttänyt olevansa pelimies ja ehdottomasti halusimme pitää hänet täällä. Hänkin halusi mielellään jatkaa meillä loppukauden, joten halu oli molemminpuolinen, FC Hakan päävalmentaja Teemu Tainio kertoo tiedotteessa.

Samalla FC Haka ilmoitti, että Salomo Ojala ja Maximus Tainio siirtyvät lainalle Ykkösessä pelaavaan AC Kajaaniin.

– Kun meillä on tällainen mahdollisuus AC Kajaanin kanssa, niin olisi typeryyttä olla käyttämättä sitä. ”Maxilla” on niin pitkä aika edellisestä pelistä, että hän tarvitsee ehdottomasti pelituntumaa ja Salomoa haetaan huippukuntoon. Näen tämän molemmille pelaajille hyvänä asiana. Hienoa, että tällainen tilaisuus järjestyi Kajaanin kanssa ja molemmat saavat ainakin yhden pelin, Tainio toteaa.

Lue myös: TPS erotti valmentajansa – uusi päävalmentaja on Jonatan Johansson