TPS erotti valmentajansa – uusi päävalmentaja on Jonatan Johansson

Helmarit Veikkausliiga Veikkausliigakausi 2021 Otteluohjelma Veikkausliigassa veikkausliiga-karsinnat veikkausliiga kuukauden joukkue nana boateng kups HJK

Veikkausliigassa neljä ensimmäistä peliään hävinnyt TPS on erottanut päävalmentajana toimineen Tommi Pikkaraisen pestistään.

Sarjanousija TPS:n kausi ei olisi voinut huonommin lähteä liikkeelle, sillä pistetili on edelleen avaamatta. Seurajohto saikin tarpeekseen taaperruksesta ja reagointi nähtiin heti ensimmäisten kierrosten jälkeen, kun Tommi Pikkarainen vapautettiin tehtävistään.

– Mennyt kevät on ollut jokaisessa urheiluseurassa erityisen haastavaa aikaa, niin meilläkin. Aina asiat ei mene seurassa niin kuin suunnitellaan, ja nyt meille kävi valitettavasti näin. Nämä ratkaisut eivät ole koskaan miellyttäviä, mutta ikäviäkin ratkaisuja on joskus tehtävä seuran edun nimissä. Halusimme jo tässä vaiheessa muutoksia niin tätä kautta, kuin tulevaisuuttakin, silmällä pitäen, FC TPS Turku Oy:n puheenjohtaja Jouko Peräaho myöntää tiedotteessa.

Mainos alkaa:

Myös uusi päävalmentaja on jo selvillä, sillä seuran uudeksi luotsiksi nimettiin Huuhkajat-legenda Jonatan Johansson, joka teki 2+1-vuotisen sopimuksen.

– Minulle on suuri kunnia, kun saan palata takaisin minulle tärkeään seuraan, nyt jo kolmatta kertaa. Sain aikanani nuorena pelaajana vastuuta ja mahdollisuuden lähteä myös ulkomaille. Sain myös päättää koko pelaajaurani TPS:n riveissä. Seura merkitsee minulle todella paljon ja nyt on uudet haasteet edessä päävalmentajana. Tulen Turkuun viikonloppuna, tutustun joukkueeseen sekä taustoihin ja sen jälkeen alkaa päivittäinen työ TPS:n eteen, Johansson kertoo tiedotteessa.