Real Madrid ja Manchester City marssivat tiistaina jatkoon Mestarien liigassa

Real Madrid Manchester City

Mestarien liiga jatkui eilen tiistaina. Madridissa Real Madrid sai vieraakseen Atalantan ja Budapestissa pelatussa ottelussa isäntänä toimi Manchester City, jolla oli vastassaan Borussia Mönchengladbach.

Manchester City oli suuri ennakkosuosikki eilen jatkamaan, ennakkosuosikki omassa parissaan oli myös Real Madrid. City haki ensimmäisestä osasta tyylikkään 2-0 -vierasvoiton, Real pääsi toiseen osaotteluun 1-0 -johdossa, vierasmaali taskussaan.

Cityn ja Mönchengladbachin välisessä ottelussa ei ollut mitään epäselvyyksiä. Kevin De Bruyne ja Ilkay Gündogan iskivät ensimmäisen 18 minuutin aikana maalit mieheen ja näin ottelupari oli lyöty lopullisesti arkkuun. Toisestakin osaottelusta Citylle voitto lukemin 2-0 ja jatkoon yhteismaalein 3-1.

Madridissa Real lähti toiseen osaotteluun 1-0 -johdosta. Remo Freulerin ottama punainen kortti tarjosi Realille avaimet avausosan dominointiin. Puolustussuuntaan tätä dominointia tapahtuikin, kun Atalanta ei saanut vierasjoukkueen maalia kohti yhtään laukausta.

Toinen osaottelu alkoi Realin komennossa. Ensimmäisestä osasta sivussa ollut Karim Benzema vei kotijoukkueen johtoon ensimmäisellä puoliajalla. Sergio Ramos, joka niin ikään oli ensimmäisestä osasta sivussa, iski tunnin kohdalla rangaistuspotkusta illan toisen osuman. Luis Muriel kavensi tilanteeksi 2-1, mutta 84 minuutin kohdalla Marco Asensio iski viimeisen naulan Atalantan arkkuun ja Real jatkoon otteluparista lukemin 4-1.

Mestarien liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen viimeiset ottelut pelataan tänään kello 22:00 alkaen. Bayern München lähtee ennakkosuosikkina Laziota vastaan, Chelsea pääsee kotiotteluun yhden maalin karkumatkalta, kun se voitti ensimmäisessä osassa Atletico Madridin 1-0 vieraissa.