Mestarien liiga jatkuu – Real Madrid vai Atalanta, Manchester City vai Borussia Mönchengladbach?

Mestarien liigan Manchester City välierät puolivälierät Mestarien liiga Mestarien liigan pudotuspelit lohkovaihe käynnistyy tänään

Mestarien liiga jatkuu tänään kahdella toisella osaottelulla. Madridissa Real Madrid isännöi Atalantaa, Budapestissa pelattavassa ottelussa Manchester City toimii kotijoukkueena ja vierasjoukkueen virassa on Borussia Mönchengladbach.

Real Madrid kävi otteluparin avausottelussa hakemassa 1-0 -vierasvoiton Atalantan vieraana, kun Remo Freuler ajettiin suoralla punaisella ulos vain 17 minuutin pelin jälkeen. Tämän jälkeen Atalanta ei saanut kentällä enää mitään aikaiseksi, toisaalta myös Realin tuotanto hyökkäyspäässä jäi vaisuksi. Vierasmaalin Real onnistui kuitenkin tekemään.

Budapestissa neutraalikentällä pelattava ottelu Manchester Cityn ja Borussia Mönchengladbachin välillä on oikeastaan enemmänkin muodollisuus. Kyllä, City voitti ensimmäisen neutraalikentällä pelatun osan vain 2-0, mutta sillä on jo kaksi vierasmaalia. Toisaalta, Mönchengladbach on voittanut ottelun edellisen kerran helmikuun alussa, kun se kaatoi Stuttgartin. Illan nimellisestä vierasjoukkueesta ei siis lähtökohtaisesti ole mitään uhkaa lähestulkoon voitosta voittoon kulkevalle Citylle. Avaimet on siis annettu Cityn käteen, nyt ne pitää laittaa enää lukkoon ja pyöräyttää ovi auki.

Mainos alkaa:

Mestarien liiga jatkuu tänään ruuduissa kello 22:00. Kumpikin ottelu näkyy livenä C More Sport -palvelusta.