Nähtiinkö Mestarien liigassa farssi? Remo Freuler ajettiin suoralla punaisella ulos

Remo Freuler punainen kortti

Mestarien liigassa pelattiin eilen kaksi ottelua. Atalanta kohtasi Real Madridin. Ottelu päättyi lopulta Madridin voittoon 1-0, mutta ottelun puhuttavin hetki nähtiin jo 17 peliminuutin kohdalla, kun Remo Freuler lensi suoralla punaisella ulos.

Atalantan ja Real Madridin välisestä ensimmäisestä kohtaamisesta odotettiin maalirikasta ja vauhdikasta jalkapalloa. Toisin kuitenkin kävi. Osasyynä tälle on se, että Atalantan Remo Freuler lensi suoralla punaisella suihkuun jo 17 peliminuutin kohdalla.

Tilanne on herättänyt paljon puhetta, ja tulee herättämään sitä varmasti myös jatkossa.

Tilanteessa Real Madridin Vinicius on karkaamassa puolustukselta ja Freuler taklaa brasilialaista. Vinicius kaatuu ja tilanteesta vihelletään rike. Freuler ei kuitenkaan suorita taklaustaan erityisen rajusti eikä hän ole tilanteessa alin pelaaja, eikä rike tapahdu myöskään 16-alueen sisällä. Tuomari Tobias Stieler päättää kuitenkin nostaa suoran punaisen ja ajaa Freulerin ulos ottelusta.

Atalanta joutui lopulta pelaamaan yli 70 minuuttia vajaalla, joka tarjosi Realille avaimet siirtyä kuskin paikalle otteluparissa. Real voitti lopulta Ferland Mendyn maalilla 1-0 ja siirtyi tärkeällä vierasmaalilla hyvään asemaan otteluparissa.

Remo Freuler ajettiin suoralla punaisella ulos – katso itse tilanne ja tee oma tuomiosi:

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Illan toisessa ottelussa kohtasivat Borussia Mönchengladbach ja Manchester City. City kävi hakemassa tylyn 2-0 -vierasvoiton ja laittoi otteluparia jo pakettiin.

Joukkueiden seuraava keskinäinen kohtaaminen on otteluohjelmassa muutaman viikon päästä. Joukkueet kohtaavat 16.3. Real Madridin kotiottelussa.